<>

 
 
 
Ezúttal a holland élvonalból, a portugál bajnokságból, a holland kettőből és a kosár Euroligából érkezünk 1-1 tippel.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 4 tuti pénteki ötlet

Ezúttal a holland élvonalból, a portugál bajnokságból, a holland kettőből és a kosár Euroligából érkezünk 1-1 tippel.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

15675. Crvena zvezda - Real Madrid, 2, hendikep -6,5 pont (1.60) – férfi kosárlabda Euroliga, 20:00

Egyik csapat sem szárnyal az Euroliga A-csoportjában, de amíg a Zvezda visszaesése benne van a pakliban, addig a spanyol szupercsapat gyengélkedése az idény meglepetése. A sorozat címvédője – vagyis papíron a kontinens legjobb együttese – mindössze 2-4-es mutatóval szerénykedik, s a Bayern csütörtöki sikerével lecsúszott az ötödik helyre.

Biztosra vesszük, hogy ezek után megfújják a harci kürtöt Rodríguezék, és miután nem kockáztathatják az esetleges szoros meccsben rejlő vereséget, biztosan győznek. Bő egy hónapja Madridban 98-71-re nyert a Real, ha ekkora különbség nem is lesz Belgrádban, a legalább hétpontos vendégsiker valószínűsíthető.

34847. Cambuur - De Graafschap, 2.5 gól felett (1.55) - holland bajnokság, 20:00

Alsóházi rangadóval indul a holland első osztály 14. játéknapja, hiszen pénteken este a sereghajtó Graafschap az utolsó előtti Cambuur otthonába látogat. A találkozó legnagyobb kérdése, hogy vajon megszakad-e valamelyik gárda nyeretlenségi sorozata, hiszen a hazaiak 0-7-6-os statisztikával állnak a 17., a vendégek pedig 0-2-11-es mutatóval a 18. helyen... Sok mindent az eddigi szereplésről tehát nem érdemes beszélni, sokkal inkább az utóbbi idők egymás elleni mérlegéről; a legutóbbi 5 randevún ugyanis potyogtak a gólok, sorrendben 2–3, 2–2, 2–5, 1–2 és 2–1 szerepelt az eredményjelzőn a lefújáskor. Ezek után nagyon bízunk benne, hogy nem most játszanak majd gólnélküli döntetlent a csapatok...

36177. Emmen - Ajax 2, 1 (1.45) - holland másodosztály, 20:00

A házigazda áll jobban a bajnokságban: 13 meccsen 20 pontot gyűjtött, így a hetedik pozícióban vannak. Otthon 3-1-2-es a statisztikája, tehát nem igazán félelmetes vendéglátó. A formája javuló, legutóbb idegenben győzött. Az Ajax második csapata a tabella utolsó harmadában áll, 14 pontjából 4-et sikerült vendégként szereznie (1-1-4). Az utóbbi hetekben nem megy a piros-fehéreknek, két vereség után viszont reményt keltő ikszet értek el a PSV tartalékjainál (3–3). Ez a teljesítmény Emmenben kevés lesz, a házigazda ezúttal legyőzi az Ajax fiataljait.

07562. Nacional Madeira - Marítimo, 2.5 gól alatt (1.55) - portugál bajnokság, 21:30

A házigazda 11 pontos, otthon veretlen (2-2-0), idegenben viszont gyenge (1-0-5). Alig-alig talál kapuba, gólkülönbsége 7–9, viszont a védelme sem átjáróház. A formája jó, nyert a bajnokságban és a kupában is. A Maritimo 14 ponttal a hetedik, a vendégek idegenben 1-1-3-as statisztikát hoztak eddig össze. A bajnokságban nyertek legutóbb, viszont a kupának búcsút intettek. A gólok az ő meccseiken jobban jönnek, gólkülönbségük 14–16. A Nacional a 10-ből kétszer, a Maritimo csak 4-szer játszott olyan találkozót, amikor esett három gól. Ma sem lesz gólzápor, három nem jön össze.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!