<>

 
 
 
Tizenkilenc hely és 33 pont választja el a listavezetőt a sereghajtótól - a remeklő fővárosiak szombaton kivégzést rendezhetnek...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Ha csak egy tippet választasz mára, ez legyen az

Tizenkilenc hely és 33 pont választja el a listavezetőt a sereghajtótól - a remeklő fővárosiak szombaton kivégzést rendezhetnek...
Francia bajnokság
PSG - Troyes
Szombat, 17:00

Laurent Blanc együttese kinőtte a gall bajnokságot. A pontvadászatból még csak 14 játéknap telt el, a piros-kékek előnye pedig már 13 egység! Most 38-nál járnak, a Parc des Princes-ben 5-1-0 a mérlege, csak a Bordeaux tudott nála pontot menteni. Di Mariáék gólkülönbsége a fővárosban 18-4, általában meggyőző fölénnyel verik ellenfeleiket. A formájuk lenyűgöző, a szerdai BL-meccsen Malmőben rajzoltak egy ötöst Ibráék. A keret brutálisan erős, így még az sem okozhat fennakadást, hogy David Luiz, Verratti, Lavezzi és Pastore is sérült volt.

A Troyes újonc a ligában, de minden bizonnyal gyorsan vissza is tér a második vonalba: 14 fellépésen öt pontot termeltek a kék-fehérek, így egy cseppet sem meglepő, hogy az utolsók a tabellán. Idegenben egy rennesi remi mellett ötször megégtek, gólkülönbségük a kimozdulások alkalmával 2-16 - azért ez is beszédes adat. Formáról az esetükben nem érdemes beszélni, egy hazai döntetlent értek el a múlt hétvégén a gyengélkedő Lille ellen, előtte ötször zakóztak. Két bekk és egy középpályás sérült, ők nagyon hiányoznak ma délután.

16403. PSG - Troyes, PSG nyeri mindkét félidőt (1.70) - Tippmix

A hazai siker gyengén fizet (1,1), és a hendi sem hoz sokat. A párizsiak épp szerdán is bizonyították, hogy nem állnak le a vezetés tudatában - erre alapozzuk mai tippünkat. Szerintünk mindkét félidőt behúzzák Lucasék, ezért pedig már 1,7-es szorzó jár. Mi erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!