<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két meccs, 5.7-es szorzó

Bevallottan húzós vállalások jönnek: úgy véljük, megszerezheti első idegenbeli sikerét a Puskás, míg a Slask Wroclaw odahaza térhet vissza a helyes útra.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

22245. Vasas - Puskás Akadémia, 2 (2.85) - magyar bajnokság, 15:30

Az újonc egyelőre rosszul teljesít a bajnokságban, az edzőváltás sem hozott változást a formában. A piros-kékek az utolsók, 15 meccsen 10 pontot szereztek, otthon a Vidit verték, ezen kívül hatszor kikaptak. Legutóbb Székesfehérváron kapituláltak. A Puskás Akadémiától sokkal többet lehetett várni, a felcsútiak 12 ponttal a tizedik, éppen nem kieső helyen állnak. Lencséék rossz formában vannak, a múlt hétvégén Békéscsabán kaptak ki előnyből. Idegenben még nyeretlenek (0-3-5). Tippünk szerint ma megszakad a Fejér megyeiek rossz sorozata, a jobb erőkből álló vendégek elhozzák a pontokat.

04366. Slask Wroclaw - Pogon Szczecin, 1 (2.00) - lengyel bajnokság, 20:30

Két gyászos formában lévő csapat találkozik a 17. fordulóban a Slask és a Pogon személyében. A Slask messze alulmúlja a várakozásokat, 14 pontjával nemcsak hogy az alsóház tagja, de csupán egyetlen csapatot előz meg. Szeptember 22-én nyert utoljára tétmeccset (Lengyel Kupa), azóta 5 vereség és 2 döntetlen a bajnokságban, egy remi a kupában.

A Pogon az erős bajnoki rajt után komoly gödörbe került és immáron 5 bajnoki óta nyeretlen. Legutóbb az a Lech nyert nála, amely nagyjából a Slask szintjét képviseli ebben a szezonban. A Slask inkább otthon gyűjtögeti a pontokat, míg a Szczecin idegenben sebezhető. Bár sokat remizik a két együttes, ezen az oddson mégis meg merjük kockáztatni, hogy a Slask életjelet mutat magáról egy szintén gyenge formában lévő csapat ellen.

 
 
  • 1Ferenc Szegedi2015november27.23:04ÚjVálasz

    Azért az a "gyenge" Lech Poznan az edzőváltás óta 6-3-1-et hozott össze, az az egy vereség is a Fiorentinától van, szóval az, hogy egy szinten van a Slask Wroclaw csapatával, kissé túlzás szerintem, nem a legjobb ebből kiindulni.....

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!