<>

 
 
 
Rendre remekel hazai pályán a Lyon a Montpellier ellen. A legutóbbi öt meccséből négyet megnyert a csapat. Úgy véljük, Hubert Fournier tanítványai nem hibáznak, s otthon tartják a három pontot.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.56

A bajnokságban javíthat a Lyon

Rendre remekel hazai pályán a Lyon a Montpellier ellen. A legutóbbi öt meccséből négyet megnyert a csapat. Úgy véljük, Hubert Fournier tanítványai nem hibáznak, s otthon tartják a három pontot.
Francia bajnokság
Lyon - Montpellier
Péntek, 20:30

Már „csak” a bajnokságra koncentrálhat a Lyon, miután kedden 2-1-es vereséget szenvedett Gent ellen a Bajnokok Ligájában, így végleg eldőlt: csoportutolsóként zártja a legrangosabb európai kupasorozatot. Pénteken a Montpellier ellen javíthatnak Hubert Fournier legényei a francia bajnokság 15. fordulójának nyitómérkőzésén. A hazaiak jelenleg a tabella második helyén állnak, 13 ponttal lemaradva a listavezető PSG mögött, és jobb gólkülönbségüknek köszönhetően előzik meg a harmadik Caen együttesét. A vendégek nincsenek kirobbanó formában. A 14. helyen áll a Montpellier, tíz ponttal gyűjtött kevesebbet, mint riválisuk. A gyengébb teljesítmény a sok hiányzóval is magyarázható. A Lyon ellen biztosan nem léphet pályára Jamel Saihi, Kévin Berigaud, Geoffrey Jourdren, Joris Marveaux és Paul Lasne sem.

A másik oldalon egy fokkal jobb a helyzet. Nabil Fekir, Clément Grenier és Aldo Kalulu kivételével a többi játékos egészséges. A hazaiak sikerét vetíti előre, hogy otthon rendre remekelnek Montpellier ellen. A legutóbbi öt egymás elleni meccsükből négyet megnyertek, míg egyszer döntetlen született. Ráadásul a vendégek ebben az idényben még nyeretlenek idegenben. Három döntetlen mellett három vereség a mérleg. A Lyon a 2015-2016-os szezonban otthon mindössze egy vereséget szenvedett a bajnokságban, s a legutóbbi öt meccséből négyet megnyert.

15552. Lyon - Montpellier, 1 (1.56) - Tippmix

A két együttes márciusi összecsapásán a Lyon idegenben ütötte ki a Montpelliert 5-1-re. Mathieu Valbuenáék az előző fordulóban 3-0-s vereséget szenvedtek a Nice csapatától, úgy gondoljuk, most bezsebelik a három pontot.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!