<>

 
 
 
Gólzáport várunk a dortmundi német derbitől, a dán rangadó szoros csatát hozhat, a Szeged viszont meglepheti a Montpellier csapatát a kézilabda BL-ben.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Német gólok, dán rangadó és a Szeged

Gólzáport várunk a dortmundi német derbitől, a dán rangadó szoros csatát hozhat, a Szeged viszont meglepheti a Montpellier csapatát a kézilabda BL-ben.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

09844. Dortmund - VfB Stuttgart, 4,5 gól felett (2.25) – német bajnokság, 15:30

Legalább öt gólra fogadni jókora merészség, ám gyorsan tegyük hozzá, a Bundesliga „leggólerősebb” csapatai lépnek pályára vasárnap. A Dortmund a második helyen áll a tabellán, 13 meccsen 36-18-as gólkülönbséget hozott össze, míg a gyengélkedő Stuttgart 17 szerzett találat mellett 31-et kapott. Nem véletlen, hogy a +3,5-es fölött/alatt mutató első két helyezettjéről van szó, a Dortmund összecsapásain 4,2, a vendégekén 3,7 gól születik átlagosan.

A sárga mezesek a hétközi, Krasznodar elleni Európa-liga-meccsen pihentették Reust és Aubameyangot, a két gólgép a Stuttgart ellen újra ott lesz az együttesben. A Dortmundnak nincs új sérültje, a vendégcsapat tartalékosabb lesz, ez pedig sok jót nem ígér a számára. Főleg, hogy Kagawáék roppant erősek odahaza, többször szereztek már négy-öt-hét találatot. Ha a Stuttgart legalább egyszer betalál, négy is elég a Dortmundtól ahhoz, hogy jöjjön a tippünk…

34372. Montpellier - Szeged, 2 (2.15) - férfi kézilabda BL, 17:00

Nem vár könnyű feladat a Szegedre a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének kilencedik fordulójában. Az ötödik helyen álló Tisza-partiak a hatodik, még továbbjutó Montpellier látogat. A két együttes között hat pont a különbség a magyarok javára, a szegediek öt győzelem mellett három vereséget szenvedtek, míg a franciák csupán kétszer tudtak nyerni hat kudarc mellett. Jó hír a Tisza-partiak számára, hogy a keret valamennyi tagja egészséges, így Juan Carlos Pastor vezetőedző a legerősebb felállásban küldheti pályára együttesét. A galloknál viszont a csapat egyik legjobbja, az argentin Diego Simonet sérülés miatt kénytelen kihagyni a vasárnapi összecsapást. A két gárda kiélezett meccseket szokott egymással játszani, így a mérleg is kiegyenlített. A legutóbbi öt egymás elleni találkozójukból hármat a Szeged, míg kettőt a Montpellier nyert. Legutóbb drámai körülmények között Tisza-parti siker (28-27) született. Most is hasonlóan izgalmas, szegedi győzelemre számítunk.

27190. Midtjylland - FC Köbenhavn, 1. félidő X (1.85) - dán bajnokság, 18:00

Rangadóval folytatódik vasárnap a dán élvonal, hiszen a címvédő a trónfosztásra készülő koppenhágai riválist fogadja. Egyértelmű, hogy Dánia két legerősebb csapatáról van szó, fej-fej mellett haladnak most is, a vendégek 1 pontos előnnyel vezetik mindössze a tabellát. Pedig a Köbenhavn kihasználhatta volna az előző fordulóban a Midtjylland múlt hét pénteki remijét, de végül nem bírtak a Viborg csapatával (0-0). A két együttes augusztus 14-én találkozott utoljára, akkor ugyanebben a felállásban 0-0-s döntetlen született. Könnyen lehet, hogy ezúttal sem tud majd egyik csapat a másik fölé kerekedni. Szoros, taktikus találkozó várható, jó eséllyel a második félidőre marad a döntés - ha egyáltalán elbillen valamerre a mérleg nyelve.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!