<>

 
 
 
A hetet 4 tippel zárjuk: a Chievo és a Real meccsén gólokra hajtunk, emellett favoritunk a PSV és az Arsenal.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 4 tippel 5.34-es odds

A hetet 4 tippel zárjuk: a Chievo és a Real meccsén gólokra hajtunk, emellett favoritunk a PSV és az Arsenal.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

32508. Chievo - Udinese, 2.5 gól alatt (1.50) - olasz bajnokság, 15:00

Két középmezőnybeli csapat találkozik Veronában. A Chievo áll jobban egy ponttal (16), hazai mérlege 2-2-2, gólkülönbsége 7–4. Egy rossz szériát a Carpinál aratott múlt heti sikerével zárt le. Az Udinese 15 pontos, vendégként 2-1-3-as statisztikát produkált, aktuális ellenfeléhez hasonlóan nyert legutóbb, a csíkosak a Sampot győzték le a Friuli Stadionban. Mindkét együttesnek 4/9-es a +2,5/-2,5-ös mérlege, aligha ma szakad ki a gólzsák. Kevés gól, és döntetlen körüli eredmény várható.

32227. Eibar – Real Madrid, mindkét csapat gólt szerez (1.60) – spanyol bajnokság, 16:00

Van gondja, éppen elég a Real Madridnak, amely a legutóbbi két bajnokiját elveszítette, s a BL-ben is csaknem elherdálta az ukrajnai 4-0-ás előnyét. A Sahtar elleni meccset végül 4-3-ra nyerték meg Ronaldóék, ami annyit jelent, hogy három meccsen tíz gólt kaptak. Az Eibar elleni csata sem lesz könnyű, hiszen a házigazda ragyogóan rajtolt a La Ligában, az 5-5-2-es mutatóhoz 3-2-1-es hazai mérleg társul. A vendéglátó szinte mindenki ellen jó legalább egy találatra, a legutóbbi nyolc bajnokiján betalált, legutóbb – két hónapja – az Atlético Madrid úszta meg.

Itt is, ott is vannak sérültek és eltiltottak, a Realnal ráadásul továbbra is foghíjas a védelem, hiszen Varane, Ramos és Marcelo sem hadra fogható (a középpályán a Barca ellen kiállított Isco nem lesz). A Real győzelmi kényszerben van, könnyen lehet, hogy meg is szerzi a három pontot, ám érzésünk szerint legalább egy gólra a házigazdától is számíthatunk.

02448. PSV - AZ Alkmaar, 1 (1.35) - holland bajnokság, 16:45

A címvédő PSV 28 ponttal ott van a tabella élmezőnyében, ám a legutóbbi fordulóban nem bírt a Willem II csapatával, így a 13. forduló után 4 pontra nőtt a hátránya az éllovas Ajax csapatával szemben. A hazaiak támadójátékával nincs gond, ám a védelem a top6 csapat közül a leggyengébben teljesítő 16 kapott góllal. Otthon mindössze 1 döntetlen csúfítja a mérleget, az Excelsior lopott tőle pontot. Hét közben a MU otthonában 0-0-s döntetlent ért el, így az utolsó csoportmeccsen van esélye még megszerezni a 2. helyet, de sorsa nem csak saját kezében van. Az Alkmaar 18 pontos, esélye lehet a legjobb 7-be kerülni és formáján is sikerült javítania, két sikert aratott a bajnokságban zsinórban. Vendégként felemás, 2-2-2 sort tudhat magáénak, a Feyenoord-Groningen kettős otthonában kapott ki. Az El-ben csalódást okozott, kikapott csütörtökön otthon a Partizan ellen, így biztosan nem juthat tovább csoportjából. A PSV erősebb kerettel bír, egy nappal többet készülhetett erre a bajnokira, ráadásul győzelmi kényszerben is van, hiszen nem akar lemaradni a két éllovastól. Hazai sikerre számítunk!

07558. Norwich - Arsenal, 2 (1.65) - angol bajnokság, 17:15

A Norwich 12 ponttal az alsóház tagja, otthon sem félelmetes (2-1-3), a jó rajt után visszaesett, szeptember közepe óta csak egy meccset nyert meg. Az Arsenal 26 ponttal a negyedik, idegenben vagy nyer, vagy veszít (5-0-2), a Premier League-ben a múlt héten Birminghamben kikaptak a WBA vendégeként, a BL-ben viszont nyertek, így megmaradt az esélyük a továbbjutásra. Sanchezéknél sok a sérült, de a keddi meccsen bebizonyították Özilék, hogy így is tudnak jól és eredményesen focizni. Ma megint nyernek.

 
 
  • 2potyilacika2015november29.19:17ÚjVálasz

    Ez a 4 meccs hasonloan pocsék mintha én raktam volna...Csak a PSV jött...ultragáz

     
  • 1potyilacika2015november29.16:49ÚjVálasz

    Ma nagyon nem jönnek a tippek.Mondjuk ne aggódjatok ha nem játszottam volna simán jönne minden...Chievo meccs 5 gól,Genoa nem verte a Carpit...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!