<>

 
 
 
A bajnok formába lendült, a szicíliaiak szerintünk nem tudják feltartóztatni a zebrákat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Lendületben a Juve, Szicílián is nyerhet

A bajnok formába lendült, a szicíliaiak szerintünk nem tudják feltartóztatni a zebrákat.
Olasz bajnokság
Palermo - Juventus
Vasárnap, 20:45 óra

A Palermo a középmezőny tagja 15 egységgel, a Renzo Barberában nem től félelmetes, 2-2-3-as mérleggel. Dybala eladását azért megérzi a klub: ugyan érkezett a veterán Gillardino, de eddig a rózsaszínűek 13 fellépésen 13 találatot jegyeztek. A gárdánál néhány hete állt a bál, ugyanis a tulaj kirúgta a korábbi vezetőedzőt. Ez önmagában nem lenne meglepetés, különösen nem Szicíliában, no de hogy éppen egy győztes mérkőzés után mondanak fel a trénernek? Mert ez történt, Giuseppe Iachini vezetésével elverte a Palermo a Chievót, majd megkapta a selyemzsinórt. Érkezett a rutinos Davide Ballardini, és lapértesülések szerint nem feltétlenül örültek a játékosok és a drukkerek a tar tréner szerződtetésének...

Ehhez képest Laazarék pontot szereztek az Olimpicóban, sőt, kisebb szerencsével nyerhettek volna a Lazio vendégeként (1-1). Persze, az iksz nagyon nem rossz a fővárosban, és kellenek is a pontok Vazquezéknek, mert a veszélyes zónától még nem sikerült elszakadniuk. A keret ma majdnem teljes lesz, egy bekk és egy csatár sérült, de egyikük sem számít alapembernek.

32809. Palermo - Juventus, 2 (1.60) - Tippmix

A Juventus rendesen beragadt a rajtnál, Allegri legénysége sorra érte el a kínosabbnál-kínosabb eredményeket a Serie A-ban, ugyanakkor a BL-ben jól teljesítettek Pogbáék. A bajnokságban október elejére szedte össze magát a társulat, azóta csak egy vereséget szenvedett (Sassuolo, 1-0), a legutóbbi három fellépésén pedig száz százalékos maradt. A forma tehát biztató, a hétközi BL-fellépésen is nyertek Chielliniék a Manchester City ellen. A keretben elsősorban a középpályán vannak "lyukak", Khedira, Hernanes, Padoin és Pereyra egyaránt sérült.

A Juventus felszálló ágban van, a Palermóban pedig nem érezzük az erőt. A zebrák folytatják jó sorozatukat, és elhozzák a pontokat. Tipp: 2!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!