<>

 
 
 
Az orosz bajnoki rangadótól szoros csatát, míg a holland kettőben pedig gólzáporos találkozót várunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két tipp, 5.89-es odds

Az orosz bajnoki rangadótól szoros csatát, míg a holland kettőben pedig gólzáporos találkozót várunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

26593. Dinamo Moszkva - Lokomotív Moszkva, X (3.10) - orosz bajnokság, 17:00

A 17. forduló hétfői meccsén találkozik egymással a két moszkvai együttes. A Lokomotív az elvárásoknak megfelelően az élmezőny tagja, a Rosztov és a CSZKA előzi csupán meg. Formája nem épp a legjobb (legutóbbi 5 bajnokin 2-0-3), de ez betudható annak, hogy a csapat az Európa-ligában is érdekelt.

A Dinamo mélyen alulmúlja a várakozásokat: az 5 vereséggel nem lenne nagy baj, de a 7 döntetlennek köszönhetően rengeteg pontot szórt már el, így csak a mezőny hátsó felének tagja. Most is egy döntetlenről jön, a Szaranszk otthonában végzett 1-1-re. Otthon 3-2-2 sorral áll, védelme stabil, de a támadójáték akadozik. Alapvetően kiegyenlítettek az erőviszonyok, habár a tabella nem erről árulkodik. A Dinamót támogatja a hazai környezet, a forma nagyjából azonos. Könnyen előfordulhat, hogy kioltja egymást a két csapat és megosztoznak a pontokon - mint ahogyan tették ezt augusztus elején is.

01503. Maastricht - F. Sittard, 3.5 gól felett (1.90) - holland másodosztály, 20:00

A 9. helyen álló fogadja a 18. helyezettet a holland második vonal 15. körében. A Maastricht akár még az osztályozóra is esélyes lehet, 19 pontot szerzett 14 meccs alatt. Formája azonban meglehetősen hullámzó: legutóbbi 5 meccséből csupán 2-1-2 sort hozott össze, legutóbb a Venlo otthonában kapott ki nagyon simán (0-3). A Sittard idén sem alkot várhatóan maradandót, a 11 pont nagyon kevés és szinte minden poszton akadnak problémái. Az egyik legkevesebb gólt lőtte a mezőnyben, ellenben a legtöbbet kapta, a 14-37-es gólkülönbség sok mindenről árulkodik. Érdekesség, hogy a Maastricht otthon igencsak sebezhető (2-3-2 11-10), a Sittard pedig idegenben több pontot szerzett, mint saját közönsége előtt. A hazaiak gólátlaga éppen 3-as, míg a vendégek átlagosan 3.6 gólos meccseket vívnak, 6 illetve 7 bajnokijuk hozott legalább 4 találatot. A Sittard formája gyászos, egy 1-3-as és egy 1-4-es vereségről érkezik, a gólerős Maastricht otthonában is nehéz meccs vár rá ilyen védelemmel. Könnyen el tudunk képzelni a két együttes jelenlegi formája alapján egy gólzáport.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!