<>

 
 
 
Három ötlettel érkezünk a hétfői kínálatból: 1.35-ös és két 1.45-ös oddsra fogadunk a portugál élvonalban és a francia kettőben.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: a tutikra hajtunk hétfőn

Három ötlettel érkezünk a hétfői kínálatból: 1.35-ös és két 1.45-ös oddsra fogadunk a portugál élvonalban és a francia kettőben.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

03659. Lens - Nimes, 1.5 gól felett (1.35) - francia másodosztály, 20:30

A 11. fogadja a sereghajtót a 17. fordulóban. A Lens remek formájával elindult felfelé a tabellán a nehézkes szezonkezdet után. Nemrég két fontos sikert aratott a Nancy és az Auxerre ellen, ám a legutóbbi két fordulóban csak két 1-1-es döntetlenre futotta erejéből. A védelem sebezhető, de a támadójáték rendre eredményes tud lenni a meccseken.

A Nimes eleve hátrányból indult, hiszen a szövetség 8 pont levonásával sújtotta, így jelenleg 8 ponttal sereghajtó, pedig 16-al már a vonal felett lehetne... Erejéhez mérten nincs rossz formában, a legutóbbi két körben nem talált legyőzőre, ráadásul mindkét meccsen lőtt 2-2 gólt - igaz kapott is hármat a két meccs alatt. Mindkét együttes támadójátékában van potenciál az utóbbi időben, ám mindkettejük védelme sebezhetőnek bizonyult. Bár a francia kettő nem a gólzáporos meccsekről híres, két gólig azért eljuthatnak itt a felek.

11847. Sporting CP - Belenenses, (0-1) 1 (1.45) - portugál bajnokság, 20:00

A zöld-feketék vezetik a portugál bajnokságot, 10 meccs után 26 ponttal. Eddig veretlenek. Otthon 3-1-0 a statisztikájuk, gólkülönbségük 8–2. A formájuk jó, nyertek Moszkvában a hétközi Európa Liga-mérkőzésen, így maradt esélyük a továbbjutásra. A Belenenses 13 ponttal a tizedik, idegenben nagyon gyenge (0-2-3, 3–17). A kék-fehérek a nagycsapatoknál eddig mindháromszor alaposan kikaptak (Benfica, Porto, Braga). Az Európa Ligában csütörtökön döntetleneztek, de még így is bejutnaknak a legjobb 16 közé. A Sporting az idén kimagaslik a mezőnyből, a Belenenses nem tudja megállítani. Legalább kettővel nyernek Matheusék.

07762. Braga - Benfica, 1X (1.45) - portugál bajnokság, 22:00

A portugál elsőosztályban két élcsapat találkozik. A Braga 20 ponttal a harmadik, otthon erős (4-1-0), a formája is jó, nyert és továbbjutott hétközben az Európa Ligában. A Benfica az idén bukdácsol, még dobogón sincs, csak a negyedik a tabellán. Három idegenbeli mérkőzése közül kettőt elveszített (1-0-2). A kupának búcsút intett, a Bajnokok Ligájában ikszelt az Astana vendégeként, de továbbjutottak. A Braga erős, otthon pedig bárkire veszélyes lehet. Meglepheti a lisszaboniakat is.

 
 
  • 4MyNameIsNobody2015december01.19:02ÚjVálasz
    Idézet: potyilacika
    Nekem tegnap csak ez vitte.Minden más jött.Vagyis 1 xar gólon múlt 25 ezrem
    ...

    Meg eleve nem kéne kombizni. Minden meccset egyenként kell megjátszani és valóban nem 1,5 alatt szorzókat. De egyébként szerintem hagyd abba a sportfogadást... :D
    Ebből meg lehet élni csak nem erről az oldalról meg nem a Te szemléleteddel...

     
  • 3potyilacika2015december01.14:28ÚjVálasz
    Idézet: potrien11
    Eleve nem szabad ilyen 1.45-ös,meg 1.35(....)-ös eseményekre tenni,mert 4 ből 3 at el kell találni még ahhoz is,hogy nullán legyél.De hogy 3 ilyen zsinórban elmenjen....
    ...

    Nekem tegnap csak ez vitte.Minden más jött.Vagyis 1 xar gólon múlt 25 ezrem

     
  • 2potrien112015december01.06:24ÚjVálasz

    Eleve nem szabad ilyen 1.45-ös,meg 1.35(....)-ös eseményekre tenni,mert 4 ből 3 at el kell találni még ahhoz is,hogy nullán legyél.De hogy 3 ilyen zsinórban elmenjen....

     
  • 1potyilacika2015november30.22:52ÚjVálasz

    Lens-Nimes 1-0...bassza meg.Szokás szerint nem nyertem egy vasat se!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!