<>

 
 
 
A feljutásra vágyó NAC Breda meglepő vereségről érkezik a Telstar elleni derbire, amelyen két tippel is támadunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Két tipp a holland kettőből

A feljutásra vágyó NAC Breda meglepő vereségről érkezik a Telstar elleni derbire, amelyen két tippel is támadunk.
Holland másodosztály
NAC Breda - Telstar
Hétfő, 20:00 óra

A házigazda 24 egységével a 6. helyen áll, otthon erősek a sárga-feketék (4-1-2), és a gólokkal sem spórolnak (20-7). Összességében sem a csatársoron múlik, hogy nem állnak jobban a bredaiak, hiszen 33 találattal az övék a legtermékenyebb támadószekció. Idegenben némiképp sebezhető a gárda (3-2-2), de a tabella szoros, így még simán összejöhet az áhított visszajutás. A minap egy öt meccsen nyerő sorozatot szúrtak el Arsék, miután kikaptak 2-0 a gyengécske Waalwijk otthonában.

A Telstar klasszikus középcsapat, 19 pontos, és még van esélye a play offra. Igen ám, de ehhez idegenben jobban kellene tolniuk, hiszen 1-1-5-ös vendégmérlegük elkeserítő. Kilenc rúgott gólra 19-cel válaszoltak az ellenfelek... A formájuk bizakodásra adhat okot, három bajnoki óta veretlenek, legutóbb legyűrték Den Bosch saját stadionjukban.

Főtipp

13583. NAC Breda - Telstar, 1 (1.45) - Tippmix

Melléktipp

01033. NAC Breda - Telstar, 2.5 gól felett (1.40) - Tippmix

A hazaiaknak 10/4, a vendégeknek 11/4 az over/under mutatójuk... Ma a bredaiak nyerhetnek, és várunk találatokat is a kilencven perc során. Mi erre fogadunk: 1-es és +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!