<>

 
 
 
A trónfosztásra készülő, de El-meccstől megfáradt Anderlecht a liga egyik újoncát fogadja, mi pedig két meglepő ötlettel érkezünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Meglepheti az újonc az élcsapatot?

A trónfosztásra készülő, de El-meccstől megfáradt Anderlecht a liga egyik újoncát fogadja, mi pedig két meglepő ötlettel érkezünk.
Belga bajnokság
Anderlecht - OH Leuven
Vasárnap, 14:30 óra

Az Anderlecht az előző idényben nem tudta megvédeni bajnoki címét, sőt a dobogó alsó fokára csúszott, így a BL-selejtezőkről is lemaradt. Nemzetközi szinten tehát maradt az Európa-liga, a bajnokságban pedig a trófea visszahódítása. Az első 15 fordulóban azonban közel sem volt legyőzhetetlen ez a csapat: 8 sikere mellé máris 5 döntetlen és 2 vereség társul. Hazai közönség előtt még veretlen a társaság, de rendre nem veri agyon ellenfeleit, ez 12-5-ös hazai gólkülönbségéből is jól látszik. Az El-ben nagy sikert aratott a csapat csütörtökön: a Monaco vendégeként 2-0-ra nyert, így a záró fordulóban odahaza biztosíthatja be a továbbjutást.

A Leuven újonc a ligában: két éve kiesett, ám az előző idényben máris kiharcolta a visszajutást, így ismét az élvonal tagja. Vélhetően az alsóházban harcol majd a lehető legjobb pozícióért, és ezt eddigi teljesítménye is alátámasztja. Az első 15 fordulóban mindössze 12 pontig jutott, így csupán a Westerlo csapatát előzi meg. Rémes formában van, az elmúlt 5 bajnokiját zsinórban elveszítette, ráadásul ezalatt csupán egyetlen gólt lőtt és 12-t kapott... Előtte azonban meglepte idegenben pl. a Lokerent (2-1) és a Liége otthonából is ponttal távozott (2-2).

Főtipp

30145. Anderlecht - OH Leuven, mindkét csapat szerez gólt (1.70) - Tippmix

Melléktipp

29403. Anderlecht - OH Leuven, (0-2) 2 (1.90) - Tippmix

A fentiek alapján, különösen a két együttes formáját elnézve meglepőnek tűnik a két tippünk, azonban van bennük realitás. Az Anderlecht egy kemény El-meccsről érkezik, ráadásul szerdán majd kupameccs vár rá a Lokeren vendégeként, majd jövő hét végén a Genk otthonában vár rá komoly fellépés. A Leuven okos játékkal kihasználhatja a hazaiak fáradtságát, pláne ha vissza tud nyúlni a Lokeren és a Liége otthonában mutatott játékához. Az Anderlecht begyűjtheti a 3 pontot, de megszakadni szerintünk nem fog, így a mindkét fél szerez gólt opció és a vendégek két gólos támogatása is kifizetődő opció lehet.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!