<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tyson Fury nagyot kaszált a saját győzelmén

Saját magára fogadott, és óriási pénz kaszált Tyson Fury, aki hatalmas meglepetésre legyőzte Vladimir Klicskót. A meccspénzen kívül csaknem 90 millió forintot tett zsebre.

A brit Tyson Fury (25-0-0, 18 KO) szombat este egyhangú pontozással (112:115, 112:115, 111:116) legyőzte a nehézsúly eddigi egyeduralkodóját az ukrán Vladimir Klicskót (64-4-0, 53KO), ezzel megszerezte a Boksz Világszövetség (WBA), Nemzetközi Bokszföderáció (IBF), s a Boksz Világszervezet (WBO) világbajnoki öveit. A nagyszájú brit annyira biztos volt sikerében, hogy a találkozó előtt kétszázezer fontot, vagyis 88,8 millió forintot tett saját győzelmére. A tipp jött, így a mérkőzésért járó ötmillió font mellé még négyszázezerrel gazdagodott, vagyis összesen 2,5 milliárd forintot tehetett zsebre Fury.

Az ökölvívásban egyébként nem meglepő, hogy egy-egy bunyós saját magára fogad. Több milliárd forintnyi összegek tett fel győzelmeire a nemrég veretlenül visszavonult Floyd Mayweather Jr. Ám Furyval ellentétben a Money, azaz a pénz becenevű bunyós mindig esélyesebbnek számított, így nem is tudta megduplázni feltett pénzét.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!