<>

 
 
 
A Ligakupa negyeddöntőjében az Everton a másodosztályban a feljutásra hajtó Middlesbrough otthonában próbálja kivívni a továbbjutást.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Nehéz meccs várhat az Evertonra

A Ligakupa negyeddöntőjében az Everton a másodosztályban a feljutásra hajtó Middlesbrough otthonában próbálja kivívni a továbbjutást.
Angol Ligakupa
Middlesbrough - Everton
Kedd, 20:45 óra

Már a negyeddöntőket rendezik a Ligakupában, és ha már eddig eljutottak a csapatok, akkor bizony komolyan is veszik az alakulatok a megmérettetést. A házigazda a Champioshipben vitézkedik, a 2., feljutó helyen áll, a Rivesrside Stadionban imponáló 7-1-1-es mérleggel. A piros-fehérek jó formában várják a találkozót, két nyertes bajnokival a hátuk mögött érkeztek a kupameccsre. A keret erős, Aitor Karanka vezetőedző pedig jól összepakolta a csapatot. A védelem rendben van, csak 12 gólt kaptak 18 meccsen Downingék. A keretben meghatározó játékos nem hiányzik. A sorozatban a Wolwerhampton után a Manchester Unitedet ütötték el a továbbjutástól, a vörösöket ráadásul az Old Traffordon.

02911. Middlesbrough - Everton, mindkét csapat szerez gólt (1.70) - Tippmix

Az Everton 9. a Premier League-ben, idegenben sem rosszak (2-4-1), csak kétszer nem találtak be távon a Goodison Parktól. Martinez mester alakulata jó formát mutat, bár a hétvégén azért illett volna megőriznie kétgólos előnyét a Bournemouth vendégeként (3-3). A Ligakupában a Readingot és a Norwichot búcsúztatták Konéék. A keretben akadnak hiányzók, elsősorban a védelemben vannak sérültek.

Mindkét társulat jó formában van, a Middlesborough otthon kimondottan erős, gólveszélyes, de ugyanez elmondható idegenben az élvonalbeli riválisáról is. Gólváltással számolunk, és nem lepődnénk meg, ha nem érne véget az ütközet 90 perc alatt...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!