<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Man. City, Stoke, Körmend

Folytatódnak az Angol Ligakupa küzdelmei: a Stoke és a City a favoritunk. Pályára lép a Körmend kosárcsapata is...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

14040. Körmend - Adecco ASVEL, 2, hendikep – 4,5 pont (1.50) – FIBA-kupa, 18:00

A harmadik Körmend (2-3) fogadja az éllovast (4-1) a FIBA-kupa A-csoportjában. Három hete Franciaországban csaptak össze a csapatok, akkor a házigazda győzött 83-64-re úgy, hogy három negyed után 25 pont volt a franciák előnye. Az ASVEL ragyogóan szerepel ebben az idényben, hiszen 8-1-es mutatóval vezeti hazája bajnokságát, amely nagyságrendekkel erősebb az NB I-nél.

A Körmend ezzel szemben idehaza is erősen visszavett a tempóból, miután a nagyszerű szezonrajt után a legutóbbi négy bajnokija közül hármat elvesztett (a MAFC is legyőzte a vasi összecsapáson). Az Adecco ASVEL nagyságrendekkel erősebb, nehéz elképzelni, hogy legalább öt pont ne legyen a capatok közt kedd este.

01762. Stoke - Sheffield Wed., 1 (1.75) - Angol Ligakupa, 20:45

A Stoke és a Sheffield is nagyvadat búcsúztatva jutott a Ligakupa negyeddöntőjébe. A hazaiak büntetőkkel ejtették ki a Chelsea-t, míg a vendégek az Arsenalt győzték le nagyon könnyedén, 3-0-ra. Hasonló teljesítményt nyújt mindkét együttes, igaz más osztályban. A Stoke a 12. helyen áll a bajnokságban, a legutóbbi öt meccsén két győzelem és vereség mellett egy döntetlen a mérleg. Sheffield a nyolcadik helyen áll a Championshipben, tíz pont a lemaradása a listavezető Brightonhoz képest. A hétvégén a Stoke 2-0-s vereséget szenvedett a Sunderland otthonában, míg a vendégek 2-2-s döntetlent játszottak a Blackburn vendégeként. Legutóbb több mint négy éve találkozott egymással a két együttes. Akkor gólnélküli döntetlen született. Most hazai sikert várunk az összecsapáson.

01819. Manchester City - Hull City, (0-1) 1 (1.60) - Angol Ligakupa, 20:45

Remekel a Manchester City a Ligakupában. Manuel Pellegrini legényei a legjobb 32 között Sunderlandet verték 4-1-re, majd a nyolcaddöntőben a Crystal Palace együttesét búcsúztatták 5-1-gyel. Hull City az első fordulóban a negyedosztályú Accringtont csak büntetőkkel tudtak megverni, majd a harmadosztályú Rochdale gárdáját győzte le 1-0-ra. A 32 között a Swansea ellen nyert 1-0-ra, a nyolcaddöntőben pedig a Leicesteren jutott túl büntetőkkel.

A manchesteriek győzelemmel hangolódtak a kupafordulóra, míg a másodosztályban szereplő Hull 2-0-ra kikapott a Derbytől. A két csapat legutóbbi öt mérkőzésből háromszor a „világoskékek” diadalmaskodtak, egy döntetlen és vereség mellett. Úgy véljük, Agüeróék akárcsak eddig, most is könnyed sikert aratnak a kupában.

 
 
  • 2MyNameIsNobody2015december01.18:54ÚjVálasz

    Meg kell nézni az összeállítást és csak akkor kell rá fogadni ha megfelelőnek találod...

     
  • 1potyilacika2015december01.14:27ÚjVálasz

    Kupameccset soha!Mi van ha a City C csapattal áll ki?ma x lesz a City

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!