<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Fogadjunk, hogy ebbe a tippbe azonnal beleszeretsz

Hétközi fordulót rendeznek a Ligue 1-ben, melynek keretein belül kedden este a Lorient a Nice-t látja vendégül. A mi tippünk: gólváltás.
Francia bajnokság
Lorient - Nice
Kedd, 19:00 óra

Hazai oldalon nem lehetnek elégedetlenek a csapat háza táján, hiszen a Lorient 5-6-4-es mérlegének és megszerzett 21 pontjának köszönhetően stabilan a középmezőnyben tanyázik, sőt tapad az élbolyra, elvégre a negyedik Lyon csupán négy pontra van az együttestől. Hazai pályán pláne jól megy Sylvain Ripoll alakulatának, 8 otthoni meccséből ugyanis négyet megnyert, kétszer döntetlent játszott, s csupán a St. Étienne és a PSG elleni találkozókat veszítette el.

Ami a vendégeket illeti, a Nice az idei év egyik kellemes meglepetése, hiszen 7 sikerével, 3 ikszével és 5 kudarcával jelenleg a hatodik pozíciót foglalja el a táblázaton, és a dobogó csupán két egységnyire van a Claude Puel vezette társaságtól. Némi érdekesség, hogy idegenben ugyanolyan mérleggel rendelkezik a csapat, mint a ma esti ellenfél hazai mutatója (4-2-2), ebből a szempontból is pikánsnak ígérkezik az összecsapás.

06984. Lorient - Nice, mindkét csapat szerez gólt (1.70) - Tippmix

A kimenetel megtippelésére nem vállalkoznánk, az viszont szembetűnő, hogy a támadósorok idén eleddig megsüvegelendő teljesítménnyel rukkoltak elő; a Nice csatárai 30, a Lorient támadói pedig 24 alkalommal zörgették meg az ellenfelek kapuját, ez pedig a második, illetve a harmadik legjobb mutató a ligában. Szomorúak lennénk, ha ezek után éppen egymást kímélnék a csapatok…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!