<>

 
 
 
A portugál másodosztályban hazai sikert, míg a magyar élvonal hétközi fordulójában döntetlent várunk csinos oddsokért cserébe.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Magyar iksz, portugál hazai

A portugál másodosztályban hazai sikert, míg a magyar élvonal hétközi fordulójában döntetlent várunk csinos oddsokért cserébe.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

12836. Olhanense - Oriental de Lisboa, 1 (1.90) - portugál másodosztály, 16:00

Három fordulóval ezelőtt az Olhanense csapatával csinos oddsot zsebeltünk be, mikor a Mafra ellen nyerettük őket. Azóta a gárda legyőzte a Braga B csapatát, majd szoros meccsen kikapott a Portimonense vendégeként (0-1). A csapat többre képes, mint amit jelenleg a tabella mutat és még mindig nem érezheti magát kellően biztos távolságban a kieső zónától. Az Oriental 15 pontjával a veszélyzóna tagja, tavaly a 15. helyen zárt, 3 ponttal előzte meg akkor az Olhanense csapatát. Vendégként zsinórban három vereségnél jár, ráadásul az egyik pont az ellen a Mafra ellen volt, amelyet nemrég az Olhanense legyőzött. Az Olhanense otthon nem rossz, de természetesen, mint minden portugál kettes tipp, ez is rizikós, 1.90 körül még van érték a hazai sikerben, ez alá viszont már nem érdemes menni!

06749. Haladás - Debrecen, X (3.25) - magyar bajnokság, 18:30

A magyar bajnokság hétközi, 17. fordulójának szerdai játéknapján a Debrecen a Haladáshoz látogat. A szombathelyiek vesztettek kezdeti lendületükből, hiszen bár sokáig a listavezető Fradi nyomában voltak, visszacsúsztak a tabella 7. helyére, ,,köszönhetően” többek között legutóbbi 5 meccsén elszenvedett 3 vereségüknek.

A Loki is várakozáson alul teljesít, Kondás Elemér társulata csupán a 6. helyen van, hétvégén például nagyon simán kapott ki a Ferencváros otthonában (3–0). Mivel a forma egyik oldalon sem az igazi, ráadásul a közelmúlt egymás elleni mérlege is szoros – 1 iksz és 2-2 siker – szerintünk egy Rohonci úti döntetlennel egyik gárda sem lenne elégedetlen.

 
 
  • 2potyilacika2015december02.19:45ÚjVálasz

    Még egy ilyen elátkozott patkányt mint én...ez vicc...

     
  • 1potyilacika2015december02.19:44ÚjVálasz

    Élőben félidőben megtettem az x-et...abba a qwa pillanatba megszerezte a debrecen a vezetést €s nyerni is fog!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!