<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 2 sportág, 5 meccs, 7.3-as odds

Kőkemény tippzuhatag szerdára: két kosaras ötlet mellett körülnézünk a lengyel és a francia bajnokságban és a Spanyol Kupában is.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

32102. Avtodor Szaratov - Lietuvos Rytas, 1, hendikep – 5,5 pont (1.50) – férfi kosárlabda Európa-kupa, 17:00

Az E-csoport másodikja (5-2-es mutató) fogadja az ötödiket (2-5) az Európa-kupa csoportkörének nyolcadik fordulójában. A Szaratov már csaknem biztosan továbbjut, ám nem mindegy, hányadikként végez. Az oroszok elkapták a fonalat az utóbbi hetekben, a szolnoki vereség óta két-két meccset nyertek az európai porondon, illetve a VTB-ligában. Ez utóbbiban 5-4-es mérleggel áll az együttes.

A Rytas szereplése jókora csalódás, hogy mást ne mondjunk, a múlt héten a Szolnok Litvániában verte. Október végén Vilniusban egyszer már megmérkőztek a csapatok, a Szaratov 97-81-re diadlmaskodott. A merészebbek jelentősebb különbségre is fogadhatnak, mi az „óvatos” verziót ajánljuk.

30524. Zenit Szentpétervár – Szolnok, 1, hendikep -9,5 pont (1.50) – férfi kosárlabda Európa-kupa, 18:00

Nagyon erős csapat otthonában játszik szerdán a Szolnok: a Zenit 6-1-es mutatóval vezeti az E-csoportot, míg a brutális VTB-ligában 7-1-es mutatóval a második az euroligás CSZKA Moszkva mögött. Október végén a Tiszaligetben úgy győztek 84-75-re az oroszok, hogy három negyed után 14 ponttal vezettek, az utolsó már „odaadták” az Olajnak.

Nem kérdés, hogy a Zenit sokkal, de sokkal erősebb a Szolnoknál, és tippünk szerint még akkor is lesz közte legalább tíz pont, ha a magyarok sorozatban három találkozót nyertek meg az Európa-kupában.

20540. Legia Varsó - Gornik Leczna, 1 (1.30) - lengyel bajnokság, 18:00

A Legia csapatának hajtania kell, hiszen 17 kör után az éllovas Piast immáron 10 ponttal előzi meg őket. Nikolicsék nincsenek rossz formában, de az előző fordulóban megint csak egy remi jött össze, míg a Gliwice nyert, így tovább nőtt a különbség. A Legia csapatáé egyébként az egyik legeredményesebb támadósor a mezőnyben 34 lőtt góllal, az otthon 4-3-2 soron viszont van még mit javítani.

A Leczna középcsapat, 22 ponttal áll jelenleg, tavaly az alsóház 6. helyén zárt, nem sokkal kerülte el a kiesést. Idén is inkább az alsóház néz ki számára, vendégként 2-4-3 sort tud, a Lech Poznan nemrég 3-1-re verte. Egyértelműek az erőviszonyok, ráadásul a Legia nem is lazíthat, alacsony az odds, de a nap egyik tutija lehet a Varsó sikere.

10681. Lille - St-Etienne, 2.5 gól alatt (1.40) - francia bajnokság, 21:00

A Lille nagyon rossz szezont fut eddig, a piros-feketék csak a tizennyolcadik helyen állnak 14 ponttal. 15 bajnokin 8–11-es a gólkülönbségük. Otthon 2-2-3-as a statisztikájuk. A formájuk gyenge, a hétvégén is kikaptak, és lesznek hiányzóik is. A St. Etienne az ötödik 25 ponttal, idegenben 3-0-4-es vegyes statisztikával. A formája kiszámíthatatlan, két vesztes rangadó után nyert otthon. Gólkülönbsége vendégként 6–11, a Lillenek otthon 5–5. Nem lesz meglepetés, elmarad a gólzápor.

06017. Almería - Celta Vigo, 2.5 gól felett (1.80) - Spanyol Kupa, 21:00

Az Almería tavaly még a La Ligában szerepelt, most viszont a másodosztály sereghajtója. A déliek edzőt is váltottak, Joan Carillo, a Videoton korábbi mestere ült le a padra, de eddig csak az ikszek jönnek – így nehéz lesz bennmaradni. A keretben több van, ennek ki kell jönnie előbb-utóbb. A kupában az Elchét és a Gimnasticot verték. A Celta sokáig remekelt az első ligában, de még most is jól áll. A negyedik, két vereség (Valencia, Depor) után megint nyert, otthon a Sporting Gijont győzték le Nolitóék. A vendégek gólerősek elől is, hátul is. A párharc első meccsén nem dől el a továbbjutás kérdése, gólgazdag meccset várunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!