<>

 
 
 
Kiesési rangadó következik az NB I-ben, hiszen a sereghajtó és borzalmas formában lévő Vasas a Békéscsabát látja vendégül szerda este.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.69

Kiesőjelöltek csatájára fogadunk

Kiesési rangadó következik az NB I-ben, hiszen a sereghajtó és borzalmas formában lévő Vasas a Békéscsabát látja vendégül szerda este.
Magyar bajnokság
Vasas - Békéscsaba
Szerda, 18:30 óra

A két újonc bajban van. A házigazda az utolsó, 16 mérkőzésen 10 egységet szerzett, ebből Angyalföldön mindössze 3-at: a Vidit verték a piros-kékek. A formájuk elképesztően gyenge, Szanyó Károly kirúgása nem volt jó döntés, azóta még inkább mélyrepülésben van a társaság. A hétvégén az ugyancsak gyengélkedő felcsútiak nyertek náluk - a védelem 4 találatot hozott össze. A hátsó alakzatuk egyébként is gólképes, már 28-suor kapituláltak. Hat verésbe szaladtak bele zsinórban. Ma a gárda esze, Remili Mohamed eltiltás miatt nem léphet pályára.

A Békéscsa a 1 ponttal előzi meg riválisát, 11-nél jár, idegenben borzalmas (1-0-5), 4 rúgott góljára 18-at kapott. A válogatott szünet előtt több meccset is a hajrában buktak el a lila-fehérek, aztán jött a Felcsút elleni 2-1-es siker! A hétvégén a fővárosba, Kispestre voltak hivatalosak Birtalanék. Minden jól indult, kétszer is vezettek a viharsarkiak, ám a 91. minutumban megint megkapták a kegyelemdöfést (3-2). Vaskóék pont nélkül maradtak, de azért mégis több erőt érzünk bennük, mint a Vasasban...

06767. Vasas - Békéscsaba, X2 (1.69) - Tippmix

Az ősszel a piros-kékek 2-0-ra nyertek a Kórház utcában. Ma a Csaba visszavághat, legalább is egy pontra jó lehet Angyalföldön, Tippünk: x2!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!