<>

 
 
 
Az Angol Ligakupa negyeddöntőjének szerda esti meccsén a Liverpool a Southamtpon vendégeként lép pályára.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Ezt várjuk Bogdánék meccsétől

Az Angol Ligakupa negyeddöntőjének szerda esti meccsén a Liverpool a Southamtpon vendégeként lép pályára.
Angol Ligakupa
Southampton - Liverpool
Szerda, 20:45 óra

A Southamtpon zsinórban két bajnoki vereségről érkezik erre a negyeddöntőre: előbb a Stoke nyert náluk 1-0 arányban, majd várható vereséget szenvedtek a City vendégeként (1-3). A Ligakupában eddig két kört mentek: előbb a Milton (6-0), majd az Aston Villa (2-1) csapatát búcsúztatták.

A Pool eddig Klopp irányítása alatt mindössze egyetlen vereséget szedett be (Crystal Palace 1-2), meglehetősen jól megy tehát a csapatnak vele. Az El-ben legyőzték a Bordeaux-t, így ott már biztosan továbbjutók, a hétvégén pedig a Swansea csapatát gyűrték le egy büntetővel (1-0). A kupában előbb a Carlisle (2-1), majd a Bournemouth (1-0) volt az áldozat, de igazság szerint egyik meccsen sem nyújtott meggyőző játékot a vendég együttes.

02935. Southampton - Liverpool, 2.5 gól alatt (1.65) - Tippmix

A Liverpool továbbra is rengeteg sérüléssel küzd csapaton belül, így Klopp még nagyon messze áll attól, hogy a legjobb kezdőt küldhesse pályára. Ez rendre mind védekezésben, mind pedig a támadások szervezésében meglátszik. A hazaiak számára még komolyabb a tét, hiszen jó eséllyel a Szenteknek ez a sorozat lehet az a hely, ahol biztosíthatják a jövő évi nemzetközi kupaszereplésüket. Ebből kifolyólag két óvatos csapatot várunk szerda este a pályára és könnyen lehet, hogy az előző két közös meccsükhöz hasonlóan ezúttal sem jutnak el 3 gólig a felek.

Várható kezdőcsapatok

Southamtpon: Stekelenburg – Soares, Yoshida, van Dijk, Targett – Clasie, Wanyama – Tadic, Ward-Prowse, Ramirez – Pelle

Liverpool: Bogdán – Clyne, Kolo Toure, Lovren, Moreno – Henderson, Leiva, Allen – Ibe, Sturridge, Firmino

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!