<>

 
 
 
Két olasz és 1-1 belga és angol bajnokra fogadunk ezúttal. Hazai sikerek mellett a Liverpool vendégsikerére hívjuk fel a figyelmet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 5.31-es oddsal zárjuk a hetet

Két olasz és 1-1 belga és angol bajnokra fogadunk ezúttal. Hazai sikerek mellett a Liverpool vendégsikerére hívjuk fel a figyelmet.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

14155. FC Bruges - Charleroi, 1 (1.40) - belga bajnokság, 14:30

A remek formában lévő Bruges ezúttal a középcsapat Charleroi együttesét látja vendégül vasárnap délután. A hazaiak október vége óta nem kaptak ki bajnoki meccsen, akkor az Anderlecht győzte le őket, azóta csupán a Napoli elleni El-meccset veszítették el, így számukra még az utolsó fordulónak is van tétje. Otthon jól megy a csapatnak: 8 hazai bajnokiján még pontot sem veszített és a 24-3-as hazai gólkülönbség is tekintélyt parancsoló.

A Charleroi 21 pontos, tavaly kisebb meglepetésre ott volt a felsőházban, ahol végül az 5. pozícióban zárt. Idén nem megy ennyire a szekér, de a középmezőny sokkal inkább reális számára, mint a felsőház. Idegenben a 3-2-3 sor nem rossz, legutóbbi két vendég mérkőzésén nyert az együttes, ráadásul legutóbb a Gent csapatát verték 3-1 arányban. A Bruges azonban annyira masszív odahaza, hogy nehezen tudjuk elképzelni, hogy boruljon a papírforma.

22081. Fiorentina - Udinese, 1 (1.55) - olasz bajnokság, 15:00

Az olasz bajnokság 15. fordulójának vasárnapi játéknapján a Fiorentina az Udinese együttesét fogadja. A violák szezonjára eddig nem lehet panasz, hiszen tapadnak az élmezőnyre, olyannyira, hogy jelenleg 3. helyen áll Paolo Sousa együttese, s mindössze 2 pont a hátránya az éllovas Napolival szemben. Hazai pályán is meggyőző az együttes, 7 meccsen 5 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség a mutató. Az Udine ennél visszafogottabb őszt fut, csupán 11. a gárda, „köszönhetően” 5-3-6-os mérlegének. Idegenben is rapszodikus a gárda, háromszor nyert, háromszor kikapott, illetve egyszer megosztozott a pontokon. Ha a Fiorentina tartani akarja dobogós helyét, mindenképpen nyernie kell, pláne, hogy legutóbbi két meccsén csupán döntetlenre futotta az erejéből. Szerintünk meglesz a siker, behúzzák a lilák!

22360. Verona - Empoli, 1X (1.44) - olasz bajnokság, 15:00

A lista utolsó helyezettje meghúzta az edzőváltást, Luidi fel Neri váltotta Mandorlinit. Egy részsikert már aratott is a Hellas, a kupában továbblépett. A bajnokságban nagy bajban vannak a sárga-kékek, nyeretlenek, és mindössze hat pontjuk van, így Toniéknak meg kell kezdeniük a felzárkózást. Otthon három döntetlen mellett négyszer kikaptak. Az Empoli a középmezőnyben áll, 18 pontja van, vendégként 2-2-3-as statisztikával. A formája jó, Firenzében ikszelt, majd verte a Laziót. Ma azonban nem nyernek a kék-fehérek, maximum egy ponttal térnek haza Veronából.

16518. Newcastle - Liverpool, 2 (1.70) - angol bajnokság, 17:00

A szarkák gyengék az idén, az utolsó előttiek tíz ponttal, hazai pályán 1-3-3-as mérleggel, csak a Norwichot verték. Rossz szériában vannak, két vereség van mögöttük, ezeken a meccseken kaptak nyolc gólt. A Liverpool kezd jó formát mutatni, négy meccset nyertek zsinórban, legutóbb a Ligakupában arattak fölényes diadalt a Southampton vendégeként. A hatodik helyen állnak 23 ponttal, idegenben csak egyszer kaptak ki (3-3-1). Kloppék folytatják a sorozatukat, ma is győznek.

 
 
  • 1potyilacika2015december06.19:17ÚjVálasz

    Rohadt Liverpool.Tényleg befejeztem a kombinációt.20 szelvényből 20 kuka.Mutassatok még egy ilyen átkozott szerencsétlen rohadt embert mint én!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!