<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Csak Messi nyerheti meg az Aranylabdát?

A fogadóirodák toronymagas favoritja a Barcelona argentin csillaga. Ronaldo és Neymar labdába sem rúghat?

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) három jelöltre szűkítette az Aranylabda-jelöltek listáját. Nagy meglepetés nem történt: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo és Neymar közt dől majd el, hogy ki lesz 2015-ben a legjobb futballista. A fogadóirodáknál egyértelmű favorit az argentin klasszis, aki, ha nyer a január 11-i gálán, ötödszörre hódítaná el a díjat.

Ám Messi győzelme estén nem zsebelhetnének be nagy pénzt a rá fogadók. A Bet365-ön mindössze 1.083-as odds-ot kínálnak. A BetClic-en valamelyest jobb a helyzet, ott 1.12-es szorzóért lehet a Barcelona támadójára fogadni. Cristiano Ronaldo negyedik sikere viszont sokat hozhat a konyhára, ugyanis ezer forintra 9-12 ezret tehetne zsebre a szerencsés nyertes.

Neymar első ízben hódíthatja el az Aranylabdát. A brazil támadó remekel mostanában a Barcelonában, s ha győzne nemcsak megtörné a 2008 óta tartó Messi, Ronaldo sorozatot, hanem szép summát is hozhat a rá fogadókra, ugyanis tízes-tizenegyes oddsot kínálnak a sikerére a fogadóirodák.

Lionel Messi oddsai: 1.083 (Bet365), 1.12 (BetClic)
Cristiano Ronaldo: 9.00, 12.00
Neymar: 10.00, 11.00
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!