<>

 
 
 
A bajnokságban remek formát mutató Juve a kupában Rómában vívhatja ki a továbbjutást, amely szerintünk össze is jön szerda este a Lazio ellen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.20

Erre fogadunk az Olasz Kupa rangadóján

A bajnokságban remek formát mutató Juve a kupában Rómában vívhatja ki a továbbjutást, amely szerintünk össze is jön szerda este a Lazio ellen.
Olasz Kupa
Lazio - Juventus
Szerda, 20:45 óra

A Lazio csak a középmezőnyben állomásozik, Pioli fiai vasárnap Bolognából hoztak el egy pontot. Ez alapjában véve nem számít nagy bemondásnak, ám ha hozzátesszük, hogy a házigazda már kettővel vezetett, akkor már azért nem is olyan rossz ez az eredmény (2-2). A rómaiak régóta nem kaptak ki, de sok a remi: otthon 5-3-2 a mérlegük, nem verték el például a Carpit, vagy éppen a Sampot sem. Candreváék ugyanakkor képesek a meglepetésre, tavaly decemberben nyertek az Internél, másfél hete pedig Firenzéből hozták el a pontokat.

A halványkékek komolyan veszik a kupát, legutóbb az Udinesét verték Matriék. A keretben még mindig sok a sérült, Kishna, Morrison, Biglia, Basta, Gentiletti, de Vrij és Marchetti nem bevethető. A hétvégén a Candreva-Djordjevic-Keita trió kezdett, ma várhatóan Matri, Lulic, Anderson, vagy éppen Klose is szerepet kaphat.

A Juventusnál már nem arról beszélnek, hogy mennyire beragadtak a zebrák a bajnoki rajton. A csíkosak már a 2- helyen állnak 42 ponttal, vendégként is erős, 7-1-3-as mérleggel. Pogbáék október 28-án kaptak ki a Serie A-ban legutóbb, akkor a Sassuolo vendégei voltak, azóta 10 sikert könyveltek el, és nem mellékesen továbbjutottak a BL-ben is. A hétvégén Udinében volt jelenésük Dybaláéknak: a torinóiak sima 4-0-lal hozták el a pontokat.

A kupa előző körében a városi rivális várt Khediráékra: akkor Zaza brillírozott, így a bikák kiadós verésben részesültek (4-0). Ezúttal Barzagli az egyetlen fontos hiányzó, de Allegri biztosan belenyúl majd a hétvégi kezdőcsapatba.

00251. Lazio - Juventus, 2 (2.20) - Tippmix

A Juve nagy formában van, és a Laziot mostanság rendre elverte: a fővárosiak három éve képtelenek legyőzni Buffonékat. Ma is a bajnoknak szavazunk bizalmat, a Juventus jut az elődöntőbe! Tippünk így: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!