<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Itt a kotta egy laza négyszerezőre

A norvég kéziválogatott és a Nimes futballcsapata tehet róla, hogy érvényesüljön a pénteki elképzelésünk. Ne hagyd ki, ha nagy vadra mész!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

00335. Norvégia - Németország, 1 (1.95) - férfi kézilabda Eb-elődöntő, 18:30

Célegyenesbe fordult a lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokság. Pénteken az elődöntőket rendezik a kontinensviadalon. A norvégok egyedüliként veretlenül jutottak tovább a középdöntőből, négy győzelem mellett csupán a macedónokkal játszottak döntetlent. Az utolsó középdöntős fordulóban az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok francia válogatottat győzték le 29-24-re, így eldőlt: nem lesz címvédés az Eb-n. A németek a magyarokkal azonos csoportban lettek másodikak, csak a győztes spanyoloktól kapott ki az együttes, ám ők is győzelemmel hangoltak a pénteki összecsapásra. A dánok ellen 25-23-ra diadalmaskodtak. A két csapat egymás elleni szoros csatákat vív. Két norvég siker mellett két döntetlen és egy német győzelem a mérleg, ám a legutóbbi két összecsapáson skandináv siker született, úgy gondoljuk, most is a norvégok örülnek majd.

04941. Nimes - Auxerre, 1 (2.20) - francia másodosztály, 20:00

A Nimes-t nyolc pontos büntetéssel sújtotta a szövetség financiális problémák miatt. Ha ez nem lenne, akkor most a középmezőnyben állhatna a gárda. Így viszont csak a tizenkilencedik, kieső helyről várja a soros bajnokit. Most 18 pontja van, otthon sokat döntetlenezik (3-7-1). A sorsa még a saját kezében van, mivel a lemaradása nem jelentős. A formája nagyon jó, mindhárom idei bajnokiját megnyerte, legutóbb például a listavezetőnél győzött (Nancy, 4–3). Az Auxerre a nyolcadik 32 ponttal, nincs esélye a feljutásra. Idegenben vegyesen szerepel (3-3-5), Három nyeretlen meccs után győztek a fehérek, a múlt héten a Tours-t fektették két vállra otthon. Kitart a kiesés elől menekülő Nimes lendülete, és újabb három pontot szerez.

 
 
  • 2potrien112016január29.07:25ÚjVálasz

    Ezt a szerény címet:) Milyen egyszerű az élet:) Gondolkodom,én is hivjam-e a povidentet,meg is oldom ma minden anyagi problémám:) 5 milliót felveszek,és lesz 20:) Kösz Nimes,Norvégia,jövő héten megyek a bahamákra:)

     
  • 1fradika2016január28.22:38ÚjVálasz

    szerintem holnap norvégia-németország döntetlen.
    Derby-Man united h vagy d.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!