<>

 
 
 
Két gólerős támadósor és potenciálisan sebezhető védelem találkozik Emmenben a holland másodosztály pénteki meccsén, mi pedig gólokat várunk a derbitől.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Kizárt, hogy ez a meccs unalomba fullad!

Két gólerős támadósor és potenciálisan sebezhető védelem találkozik Emmenben a holland másodosztály pénteki meccsén, mi pedig gólokat várunk a derbitől.
Holland másodosztály
Emmen - Telstar
Péntek, 20:00 óra

A házigazda nem szerepel rosszul a holland másodosztályban, jelenleg a 7. 31 ponttal, így minden bizonnyal tagja lesz a play offnak. Hazai mutatója igazán érdekes, öt siker, egy iksz és öt vereség. Viszont, amire alapozhatnak a piros-fehérek, az az elmúlt hetekben mutatott forma. Marcel Keizer alakulata ugyan egy vereséggel kezdte az évet, majd viszont győzött kétszer, ráadásul gólt sem kapott ezeken az összecsapásokon. A keretben két bekk sérült. A társulat gólkülönbsége 36-33, otthon 21-18. Az over/under mérlege pedig 13/8.

A Telstar 23 egységgel a 16. pozícióban állomásozik, a piros-kékek vendégségben gyengék (2-1-8), ennek is tudható be, hogy nincs reális esélyük a felsőházi rájátszásra. A brigád gyengén fejezte be az óévet, majd az új esztendőt is pocsékul kezdte: jöttek zsinórban a vereség, ám legutóbb három ponttal tértek haza a sereghajtó otthonából (Almere 0-2). Michel Vonk vezetőedző is a támadófutballt preferálja, erről tanúskodik az alakulat gólkülönbsége: 30-37, idegenben 14-27. 15-ször játszottak over meccset, 6-szor maradtak mindössze 3 találat alatt. A keret hiányos lesz, két bekk sérült, egy középpályás eltiltott.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

11075VTöbb, mint 2.5 gól1.50

Az egymás elleni mérkőzéseik rendre gólparádét hoztak a közelmúltban: az utolsó 5 találkozójukon 21 találat született... Pénteken is a gólokra megyünk rá, mert tuti, hogy hármat összehoznak a felek. Tippünk így: +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!