<>

 
 
 
Hétközi angol fordulót rendeznek, így van mire fogadni kedden: 4 élvonalbeli és egy másodosztályú tippel érkezünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 5 angol tippel az egekben az odds

Hétközi angol fordulót rendeznek, így van mire fogadni kedden: 4 élvonalbeli és egy másodosztályú tippel érkezünk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

03994. Leicester - Liverpool, mindkét csapat szerez gólt (1.75) - angol bajnokság, 20:45

A listavezető Leicester City a hetedik Liverpoolt fogadja az angol bajnokság 24. fordulójában. A hazaiak öt meccs óta veretlenek, legutóbb épp a vörösök ellen szenvedtek vereséget az angol pontvadászatban. A „rókák” akkor az Anfield Roadon kaptak ki 1-0-ra. A vendégek hullámzóan teljesítenek. Két-két győzelem és vereség mellett egy döntetlen az utolsó öt találkozó mérlege. A Leicester a gólok tekintetében sem fukarkodik. A csapat a második legeredményesebb a Manchester City mögött, ráadásul a két támadója, a 16 gólos Vardy és a 13 találatnál járó Mahrez is elő kellő helyet foglal el a góllövőlistán. Előbbi az első, míg utóbbi a negyedik helyen áll.

A Liverpool dolgát nehezítheti, hogy kis túlzással a fél csapat sérült. Kedd este biztosan nem léphet pályára Joseph Gomez, Danny Ings, Martin Skrtel, Divock Origi, Philippe Coutinho, Jordan Rossiter és Daniel Sturridge sem, de kérdéses a játéka Jordan Hendersonnak is. A másik oldalon lényegesen jobb a helyzet, csupán Jeffrey Schlupp és Matthew James nem egészséges. Úgy gondoljuk, gólokban nem lesz hiány, szerintünk mindkét csapat eredményes lesz a King Power Stadionban.

04095. Sunderland - Manchester City, 2 (1.45) - angol bajnokság, 20:45

Az angol Premier League hétközi fordulójában az éllovas Leicestert üldöző Manchester City a Sunderland otthonába látogat. Pellegrini alakulata bizakodva várhatja a találkozót, hiszen 6 meccs óta nem talált legyőzőre (3 győzelem, 3 döntetlen), ráadásul hétvégén az FA Kupában is könnyed sikert aratott. Ami a sérülteket illeti: Nasri, Kompany, Mangala, Bony, de Bruyne és Delph játékára nem számíthatnak a vendégek. A Fekete Macskáknál nem a harcképtelen játékosok pótlása – Rodwell, Matthews –, hanem a csapat teljesítménye okozhat fejtörést Sam Allardyce vezetőedzőnek, a piros-fehér mezesek ugyanis 5-4-14-es mérleggel csupán az utolsó előtti, 19. pozícióban tanyáznak. A közelmúlt egymás elleni mérlege City dominanciát mutat, szerintünk nem most fog kozmetikázni ezen a Sunderland, magabiztos vendégsikert várunk!

04834. West Ham - Aston Villa, 1 (1.78) - angol bajnokság, 20:45

A hatodik helyen álló West Ham a sereghajtó Aston Villát fogadja az angol bajnokság 24. fordulójában. A hazaiak egy győzelemmel akár az ötödik, Európa-ligát érő helyet is megszerezhetik, ha legyőzik kedden a birminghamieket, s a Manchester United pontot hullajt a Stoke ellen. Ráadásul a West Ham otthon nem rossz. Az együttes mindössze kétszer szenvedett vereséget, négy győzelem és öt döntetlen mellett. A vendégek 24 forduló alatt mindössze két győzelmet arattak, ám a gárda javuló formát mutat, a legutóbbi három mérkőzésén nem szenvedett vereséget. Idegenben azonban még mindig gyengélkedik. Egy győzelem, három döntetlen és nyolc kudarc a mérleg. Rossz hír mindkét gárda számra, hogy sok a hiányzó. A hazaiaknál sérülés miatt nem léphet pályára Diafra Sakho, Manuel Lanzini, Andy Carroll és Carl Jenkinson, míg a másik oldalon Jordan Amavi, Adama Traoré, Libor Kozák, Rudy Gestede és Alan Hutton nem egészséges. A két csapat szezonbeli első meccsén 1-1-es döntetlen született, most úgy gondoljuk, a West Ham megnyeri a találkozót.

04894. Wolverhampton - Bolton, 1 (1.65) - angol másodosztály, 20:45

A házigazda 38 ponttal a tizenkettedik helyen áll, otthon nem erős, hiszen négy győzelem mellett ötször döntetlenezett és ötször kapott ki. Karácsony környékén belelendültek a Farkasok, de az elmúlt két bajnokin már megint nem győztek. Az FA-Kupának is búcsút intettek Edwardsék. A Bolton 20 ponttal az utolsó, a bennmaradásért küzd, de egyelőre nem áll jól a szénája. Az idegenbeli statisztikája a legrosszabb a mezőnyben, három iksz mellett tizenegyszer kikapott. A Championshipben legutóbb győzött a Milton ellen, viszont a kupából kiesett a Leeds ellen. Ma megint nehéz dolga lesz a Boltonnak, nem szerez pontot a vendég csapat.

21460. Derby County - Preston, 1 (1.70) - angol másodosztály, 20:45

A londoniak az ötödik helyen állnak 48 ponttal. A play offos pozíció megtartásához javítania kellene a formáján: kiesett a kupából, a bajnokságban pedig december vége óta nem győzött. Az otthoni statisztikája nem rossz (5-4-2), de a Boxing Day óta nem nyert hazai pályán. A Preston 35 ponttal a tizenhatodik, minden esélye megvan, hogy jövőre is a Championshipben szerepeljen. Idegenben sem veszélytelen (4-5-5), a formája viszont most már nem jó: több nyertes ütközet után legutóbb a Brendfordtól kapott ki otthon. Az elmúlt négy egymás elleni mérkőzésüket egyaránt a Derby nyerte meg - ma is ez várható.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!