<>

 
 
 
Két középcsapat találkozója nyitja a spanyol élvonal 23. fordulóját és szerintünk a Malaga kihasználja a hazai pálya előnyét.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Jöhet az 1-es a középcsapatok meccsén

Két középcsapat találkozója nyitja a spanyol élvonal 23. fordulóját és szerintünk a Malaga kihasználja a hazai pálya előnyét.
Spanyol bajnokság
Malaga - Getafe
Péntek, 20:30 óra

A 10. fogadja a 11. helyezettet a La Liga 23. fordulójának nyitómérkőzésén. A házigazda aktív volt a téli játékospiacon: adtak is, vettek is a déliek. Érkezett Ikechukwu Uche, Chory Castro, Atsu és Cifuentes, azaz minden csapatrészbe jöttek új fiúk, viszont távozott Amrabat, Chen, Ferreira és Angeleri. Javi Gracia vezetőedzőnek tehát van dolga bőven. A gárda nagyon elrontotta a rajtot, de a klubvezetés kitartott a szakmai stáb mellett - és az idő a tulajdonosokat igazolta. A Malaga elindult felfelé a tabellán, november végétől nagyszerű sorozatba kezdett. Az idén bejött két vereség, de Sevillában, illetve otthon ki-ki meccsen a Barcától szorosan ki lehet kapni. A múlt héten viszont az acélos Eibartól hozták el a pontokat Juanpiék.

A La Rosaledában 4-3-3-as a mérlege a gárdának, gólkülönbségük 11-7. Nagyon sokáig hadilábon álltak a góllövéssel Charlesék, de az elmúlt hetekben már jönnek a találatok a halványkékektől. A mutatott játékkal nincsen gond, és a keretben is csak a rutinos középpályás, Duda, a friss szerzemény Uche, valamint a védelem tengelyében szereplő Weligton sérült.

A Getafe hullámzóan teljesített eleinte, majd decemberre formába lendült. Hat bajnokit vívott meg veretlenül, hármat megnyert sorozatban. Ezt követően jött a granadai kirándulás, amely 3-2-es vereséggel zárult, majd a múlt héten a baszkok is nyertek náluk (Athletic Bilbao, 0-1). Fran Escribá alakulata most újra útra kél, és bizony a túrákon eddig nem nagyon ment Sarabiáéknak. 1-2-7-es sorukhoz 9-24-es gólkülönbség társul. A téli átigazolási piacon Alexis és Lafita elhagyta a madridiakat, egy Uruguay-i bekk érkezett az Estudiantestől. A keretben lesznek fontos hiányzók, Cala (védő) eltiltását tölti, Alvaro Medran (kp.) pedig sérült.

08551. Malaga - Getafe, 1 (1.70) - Tippmix

A Malaga jobb passzban van, ráadásul az idegenben gyengélkedő Getafe két vereségből érkezik a déli városba. Azt gondoljuk, hogy a pontok otthon maradnak. Tippünk így: 1-es!

 
 
  • 1potrien112016február05.08:56ÚjVálasz

    Ez egy jó cikk.Pontosan írtátok le a csapatokat ezúttal,főleg a Malagát.2:1,vagy 2:0 az én tippem.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!