<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: német gólok mellé hazai sikerek

Gólokra fogadunk a német élvonal két meccsén is, Angliában és Ausztriában pedig 1-1 hazai sikerre hajtunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

06001. Ingolstadt - Augsburg, 2.5 gól alatt (1.50) - német bajnokság, 15:30

A hazaiak a tizedik helyen állnak 23 ponttal, hazai statisztikájuk 3-2-4. A védelmük nem rossz, mivel tizennyolc meccsen húsz gólt kaptak, viszont a csatársoruk és így a támadójátékuk harmatgyenge. Mindössze 12 gólt termeltek eddig, ezzel ligautolsók ebben a kategóriában. Az idén eddig otthon verték a Mainzt, majd kikaptak Dortmundban. Az Augsburg a rossz bajnoki rajt után összeszedte magát, most már nincs kieső helyen, jelenleg 21 pontjával a tizenkettedik. Idegenben - pozíciójukhoz mérten - nem rosszak, háromszor nyertek, döntetleneztek, illetve kaptak ki. Tavasszal kétszer játszottak 0–0-ás ikszet. Ma sem lesz sok gól, az ősszel 1–0-ra nyert az újonc vendégként.

07753. E. Frankfurt - VfB Stuttgart, 2.5 gól felett (1.55) - német bajnokság, 15:30

Két alsóházi csapat találkozik, a 20. fordulót a Frankfurt a 13. míg a Stuttgart a 15. helyről kezdheti meg. Mindkét együttes jó formát mutat: a hazaiak győzelemmel zárták a 2015-ös évet, majd a tavaszi szezonban 3-2-re verték a Wolfsburg csapatát, legutóbb pedig az Augsburg együttesétől távoztak ponttal (0-0). A Stuttgart november végén szenvedett utoljára bajnoki vereséget és végre elmozdult a kieső zónából, de hátradőlni nincs lehetősége. Zsinórban három bajnokit nyert: a Wolfsburg (3-1), a Köln (3-1) és a Hamburg (2-1) voltak az áldozatok.

Összeállt tehát a stuttgarti támadójáték, amely tavasszal már 5 gólt jegyez két meccsen, ám a védelem is beszedett 1-1 gólt mindkét meccsen. A Frankfurt otthon kifejezetten gólerős erejéhez képest, ám hátsó alakzata nem ad túl nagy stabilitást a csapatnak, ezt otthoni 15-16-os gólkülönbsége is jól mutatja. Augusztus végén idegenben 4-1-re tudott nyerni a Frankfurt, most azonban egy sokkal jobban összeállt Stuttgart lesz a vendég. A csapatok formáit elnézve jó esélyt látunk egy fordulatos, sok gólt hozó összecsapásra.

10758. Tottenham - Watford, 1 (1.45) - angol bajnokság, 16:00

A harmadik helyen álló Tottenham a kilencedik Watfordot fogadja az angol bajnokság 25. fordulójában. A londoniak remek formában futballoznak mostanság, a legutóbbi három meccsüket megnyerték, s csupán a listavezető Leicestertől szenvedtek vereséget. A vendégekről már nem állíthatnánk hasonlókat, az együttes mindössze négy pontot gyűjtött a legutóbbi öt bajnokin. Jó hír viszont mindkét csapat számára, hogy alig vannak hiányzók. A Tottenhamnél Clinton N'Jie és Jan Vertonghen sérült, míg a másik oldalon Tommy Hoban nem egészséges. A formán kívül az is a hazaiak sikerét vetíti előre, hogy az együttes remekel riválisa ellen. A Watford soha nem győzte le a londoniakat, hét Tottenham diadal mellett két döntetlen született. Úgy gondoljuk, a hazaiak megszerzik nyolcadik sikerüket is.

21493. Rapid Wien - Wolfsberg, 1 (1.35) - osztrák bajnokság, 18:30

Folytatódik az osztrák Bundesliga 2015/16-os idénye is, ezen a meccsen a kiesés elől menekülő Wolfsberg a bajnoki címre pályázó Rapidhoz látogat. A hazaiak hullámzó formában zárták a 2015-ös évet: kikaptak az Admira és a Salzburg csapataitól is, így fontos pontokat veszítettek. A támadósorral nincs gond, a 2. leghatékonyabb a mezőnyben, ellenben a védelem a top4 mezőnyében a legtöbb gólt szedte be. A jelenleg 19 pontos Wolfsberg épp támadásban problémás, mindössze 18 gólt lőtt 20 bajnokiján. A védelem viszont nem rossz, 24 gólt kapott, ez holtversenyben a 2. legjobb a ligában. Nem túl jó előjel továbbá a vendégeknek, hogy idegenben még nyeretlenek: 2 döntetlenjük mellett már 8 zakójuk van 3-12-es gólkülönbség mellett. Komoly a tudásbeli különbség a két együttes közt, a Rapid pedig ha komolyan gondolja bajnoki álmait, akkor ilyen meccseken nem veszíthet értékes pontokat saját közönsége előtt.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!