<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? 2.10-es és 2.00-ás oddsokra fogadunk

Simán nyerhet az olasz másodosztály egyik élmenője, a Premier League-ben pedig kiesési rangadóra fogadunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

22185. Cagliari - Entella, (0-1) 1 (2.10) - olasz másodosztály, 15:00

A Cagliari magabiztosan menetel a Serie A-felé, a tavalyi kiesés után ez kötelező feladat volt a piros-kékeknek. 52 pontig jutott már. Otthon nagyon erőse, 11 győzelem mellett egyszer döntetlenezett, A formája nagyon kiegyensúlyozott, mostanában idegenben sem hibázik. A Virtus Entella a 9. helyet foglalja el, 34 pontjának viszont csak kisebb részét szedte össze idegenben (2-3-6). Vendégként zártan futballozik, gólkülönbsége 5–13. Az idén három bajnokit játszott, otthon száz százalékos, Cesenában viszont pont nélkül maradt. A szárd alakulat otthonában sincs esélye az Entellának, a listavezető kettővel jobbnak bizonyul majd vendégénél.

06371. Aston Villa - Norwich, 1. félidő X (2.00) - angol bajnokság, 16:00

Két kiesőjelölt találkozik szombat délután az angol élvonalban, miután a sereghajtó fogadja a 17. helyen állót. A Villa rémes ebben a szezonban, mindössze 2 siker jött össze 24 kör alatt, így jelenleg 10 pont választja el a bennmaradó pozíciótól. A Norwich az utóbbi időben mutat be komoly mélyrepülést: zsinórban négyszer kapott ki és immáron a leggyengébb védelemmel "büszkélkedhet" a mezőnyben, 46 alkalommal kapitulált a védelem. Támadásban a vendégek erősebbek, megütik az 1 gólos átlagot meccsenként, a hazaiak viszont bőven alatta vannak, 24 meccsen csak 18-szor voltak eredményesek.

Egyik csapat sincs formában, ráadásul komoly tétje vannak ennek a meccsnek. Amennyiben az Aston Villa a Norwich csapatát sem tudja legyőzni, úgy még nagyobb hátrányba kerülhet a bennmaradó helyektől. A Norwich sem fog rohanni, pláne egy olyan 4 meccses vereségszéria után, melynek során 14 gólt kapott. Tapogatózó, óvatos első 45 perccel számolunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!