<>

 
 
 
A Crystal Palace rémes formát fut, a Swansea ellenben feljövőben van és menekül a kieső zónától. Szombati közös meccsükön a jobb formában lévő csapatot támogatjuk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.57

Rémes formában lévő csapatot veretünk

A Crystal Palace rémes formát fut, a Swansea ellenben feljövőben van és menekül a kieső zónától. Szombati közös meccsükön a jobb formában lévő csapatot támogatjuk.
Angol bajnokság
Swansea - Crystal Palace
Szombat, 16:00 óra

A walesi együttesnél immár a harmadik menedzser ül a padon. Néhány hete a klubvezetés váratlant húzott, és a rutinos olasz mester, Guidolint bízta meg a tréneri feladatok ellátásával. A talján jött, és nyomban győzelemre vezette seregét a Goodison Parkban, majd kis szerencsével újabb három egységet szerezhettek volna Birminghamben, de a ráadásban egyenlített a WBA. A korábbi eredménysorhoz mérten ez akkor is előrelépés.

Nyugalomra azonban még így sincs semmi ok a fehéreknél, ugyanis 26 pontjuk van, így még nem tudtak elszakadni a veszélyes zónától. A Liberty Stadium-ban eddig átlagosan teljesítettek Sigurdssonék (4-4-4), 12 rúgott gólra 16-ot kaptak.

A keret erősödött a télen, jött Leroy Fer a QPR-tól és Paloschi a Chievóból. Sérülés miatt nincs fontos hiányzó, Gomis is visszatért már a gárdához, miután felesége egészséges gyermeket szült a múlt héten.

A Crystal Palace ma már csak középcsapat - pedig nem így indult. Alan Pardew alakulata jól kezdett, viszont december végére elfogyott a piros-kékek lendülete. Lejátszottak hét bajnokit, két iksz után zsinórban ötször kikaptak a londoniak. Így most már csak a 11. helyen állnak 31 pontjukkal. A támadósor "bénult meg", a menedzser épp ezért akart mindenképpen középcsatárt igazolni. Jött is a togói Adebayor, ám nagy kérdés, hogy az erőcsatér mennyit tud segíteni a vészes gólínségen... Azért vannak bennünk kérdőjelek... Az FA Kupában azért menetelnek a londoniak, legutóbb a Stoke Cityt verték a Selhurst Parkban.

Vendégként nem rosszak Campbellék, 5-2-4 a vonatkozó mérlegük, de legutóbb másfél hónapja ünnepelhettek sikert, még a Stoke vendégeként. Hiányzói lesznek a látogatóknak, Wickham eltiltott, Cabaye, Bolasie, Bakary Sako és Kwesi Appiah sérült, sőt, Mc. Arthur és Puncheon is kidőlt a sorból.

Tipp: Swansea - Crystal Palace, döntetlen nélkül 1 (1.57)

December végén Londonban 0-0-ra végeztek a felek. Ma sem várunk sok találatot, és inkább a hazaiaknak szavazunk bizalmat. Tippünk így hazai, illetve az óvatosabbaknak DNB 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!