<>

 
 
 
Kiesési rangadóra fogadunk a spanyol élvonalban szombat este: a három kör óta veretlen Rayo folytathatja a menekülést a Las Palmas ellen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.84

Pazar oddsért húzunk hazait a La Ligában

Kiesési rangadóra fogadunk a spanyol élvonalban szombat este: a három kör óta veretlen Rayo folytathatja a menekülést a Las Palmas ellen.
Spanyol bajnokság
Rayo Vallecano - Las Palmas
Szombat, 18:15 óra

A darazsak 20 ponttal a 18., kieső helyről várják a folytatást. A madridiak a decembert elrontották nagyon, így most hiába veretlenek három mérkőzés óta, és szereztek 5 egységet, még nem tudtak a vonal fölé kúszni. Otthon, a Estadio de Vallecas-ban 4-2-5 a vonatkozó mutatójuk, legutóbb a Celtát fölényes magabiztossággal intézték el (3-0). A hét elején La Corunából is pontot hoztak Javi Guerrárék, így érthető módon optimistán várja az ütközetet Paco Jemez vezetőedző. A keretben Emberba (kp.) a legfontosabb hiányzó, de Tono kapus sem épült még fel, és a védelemben Rat sem bevethető.

A Las Palmas 21 egységükkel a 16. helyen tanyáztak a forduló előtt. Az újonc otthon még elfogadhatóan teljesít, idegenben viszont katasztrofális: három iksz mellett hétszer kikapott, 11-23-as gólkülönbséget produkálva. A formájuk hullámzó, két vereséget és a kupabúcsút követően otthon verték Jose Willianék a Celta Vigót. A kanárik középpályáján vannak gondok, Vicente Gomez és Hernan nem vethető be, de kérdéses El-Zhar játéka is. És a jó formába lendült Willian is edzéseket hagyott ki...

08533. Rayo Vallecano - Las Palmas, 1 (1.84) - Tippmix

A két együttes élet-halál harcot vív egymással, igazi hatpontos rangadóról van szó. Azt gondoljuk, hogy a Rayo mostanában összeszedettebb, és az idegenben egyébként is harmatos szigetlakók ellen behúzhatja a roppant fontos három egységet. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!