<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: olasz foci és Hangáék sikere

Az olasz első- és másodosztályból is hoztunk 1-1 tippet, a spanyol kosárligában pedig Hangáék saját közönség előtt diadalmaskodhatnak.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

18286. Napoli – Carpi, 1 és 2,5 gól felett (1.55) - olasz bajnokság, 15:00

Papíron habkönnyű meccs vár az olasz éllovasra, hiszen a Carpi nem tartozik a legfélelmetesebb együttesek közé. A 4-7-12-es mérleg nem sok mindenr elég, amíg a vendégek 19 pontot szereztek, a Napoli már 53-nál jár. Odahaza egészen félelmetesek Higuaínék, kilenc győzelem és két döntetlen a mutató a Serie A-ban. Hazai környezetben nem egyszer szereznek három-öt gólt a déliek, és ez nem ígér sok jót a Carpi számára. Jelentős hiányzójuk nincs a tabella élén álló kék-fehéreknek, a visszavágás ugyanakkor fűtheti őket, hiszen tavaly szeptemberben, fordított szereposztásban 0-0-ra végeztek. A Carpi erőtlen vendég, tippünk szerint gólokkal győz Sarri együttese.

22371. Modena - Cesena, 2.5 gól alatt (1.45) - olasz másodosztály, 17:30

A Modena 25 pontjával osztályozós helyen áll a Serie B-ben. Otthon egészen jók a sárga-kékek (7-2-3), gólkülönbségük 14–8, viszont idegenben messze a legrosszabban a ligában: két döntetlen mellett tízszer kikaptak. Az idén eddig egyszer szerepelt otthon, akkor leikszelt, idegenben mind a kétszer vereséget szenvedett. A Cesena a play offért hajt, 37 pontos (egyet levont a szövetség), otthon nagyon erős, de idegenben gyenge: 1-4-6 a statisztikája, ehhez a gólkülönbsége 8–15. A formájáról minden elmondt, hogy Bresciában kikapott, majd elverte otthon az Entellát és az Ascolit. A két csapat döntetlen körüli eredményt játszhat, de az valószínűbb, hogy kevés gól lesz.

26737. Laboral Kutxa – Valencia, meccsgyőztes, 1 (1.70) – spanyol férfi kosárlabda-bajnokság, 19:00

Hanga Ádám Laboralja nagyszerű formába lendült, egyre másra gyűjti a nagy skalpokat. Az Euroligában legyőzte a CSZKA Moszkvát, majd egy héten belül a két spanyol óriást, a Barcelonát és a Real Madridot. Vasárnap a bajnokságban vár rangadó a baszkokra, hiszen a veretlen Velencia az ellenfél. A vendégcsapatról tudni kell, hogy a fél szezont hibátlan mérleggel teljesítette, sorozatban csaknem harminc győzelmet ért el, ám január 19-én botlott, és azóta a francia Limoges, illetve a görög PAOK otthon is legyőzte.

A felek legutóbbi meccsét hét ponttal nyerte meg a Valencia, ám azt megelőzően, Vitoriában kétszer is a Laboral Kutxa diadalmaskodott. Hanga csapata csak a grúz Sengeliát kénytelen nélkülözni, ahogy a magyar játékos a közösségi oldalán megírta, a hangulat nagyszerű és bizakodó. „Vasárnap az idáig veretlen Valenciát fogadjuk, azon leszünk, hogy a lefújás után már ne így emlegessék őket…” – mondta Hanga, és jó esélyt látunk arra, hogy így is alakuljon.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!