<>

 
 
 
A kiesés elől menekülő Cambuur zsinórban 4 vereségnél jár és az El-indulásra hajtó Groningen otthonában sem sok jó várhat majd rá...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

El-indulásra hajt, otthon nem hibázhat

A kiesés elől menekülő Cambuur zsinórban 4 vereségnél jár és az El-indulásra hajtó Groningen otthonában sem sok jó várhat majd rá...
Holland bajnokság
Groningen - Cambuur
Vasárnap, 14:30 óra

A házigazda a középmezőnyben állomásozik, a 9. 31 egységgel - nem kell lemondani a play offról, simán odaérhetnek a zöld-fehérek a rájátszásra. Hazai környezetben, az Euroborgban kimondottan jól szerepelnek, 6-3-1-es a mutatójuk. A formájuk felfelé ívelő: az idei esztendőt hazai vereséggel kezdték, jött két iksz, majd fontos idegenbeli siker a rivális Zwolle vendégeként (1-3). A győzelem áldozattal járt, kidőlt egy csatár, rajta kívül pedig két szélső középpályás, két szélső bekk és egy belső védő is sérült. A névsor hosszú, de Erwin van de Looi vezetőedző bízik fiaiban.

A vendégek 13 pontjukkal a 17. helyen állnak, a sereghajtó De Graafschap 11-re feljött. A sárga-kékek a bennmaradásért harcolnak, az osztályozót már nem tudják elkerülni. A klubvezetés kitart továbbra is Henk de Jong mellett. A csapat megerősítésén fáradoznak, igazoltak egy gólvágót, aki tavaly még a másodosztályban szórta a találatokat - most Angliából tér haza kölcsönbe. Elment viszont a rutinos Ogbeche. De elnézve a brigád eddigi teljesítményét, nem elsősorban a támadószekcióra fért volna rá az erősítés: 51 gólt kaptak már Lachmanék - ennél többet senki sem a ligában.

Idegenben 1-3-6 a mutatójuk, tavaly december közepén volt egy kétmeccses feltámadás, de azóta megint semmi, pontosabban négy zakó zsinórban. A múlt héten fríz rangadón kaptak ki a sárgák a Heerenveentől (0-1). A keretben két bekk és egy középpályás sérült.

15816. Groningen - Cambuur, 1 (1.60) - Tippmix

Az az érzésünk, hogy a noha sok hiányzója van a hazaiaknak, így, kissé tartalékos összetételben is legyőzik a kiesőjelöltet. A múlt heti siker jót tett a zöld-fehéreknek, akik ma újabb sikert aratnak. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!