<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

A Levante ellen sem lassít a Barca

Messiék elképesztő formában vannak: hetet lőttek a kupában a Valenciának, rangadót nyertek az Atletico ellen. Nem hisszük, hogy a Levante meg tudja őket állítani.
Spanyol bajnokság
Levante - Barcelona
Vasárnap, 12:00 óra

A Levante 17 pontjával az utolsó a La Ligában. A valenciai kiscsapat otthon sem különösebben erős, mérlege mindössze 3-3-5. Ami mellett szól (Giuseppe Rossi leigazolásán túlmenően), hogy utolsó két hazai fellépését megnyerte, előbb a Rayot, majd a Las Palmast fektették kétvállra a piros-kékek. Idegenben is mutattak biztató jeleket, de ez Vígóban (4-3) és Sevillában (3-1) még pontszámban nem mutatkozott meg.

Rubi mesternek minden csapatrészben lesznek kimaradói. A védelemben Juanfran és Pedro Lopez, a középpályán Ruben Garcia és Jose Mari, elől pedig Casadesus sérült.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

09494VHendikep 1:01.50

A Barcelona pazar formában van hetek óta, a bajnokságban úgy vezetnek 51 ponttal, három egységnyi fórral az Atletico Madrid előtt, hogy van még egy elmaradt meccsük a Sporting Gijon ellenében. Messiék ragyogó támadófutballt mutatnak be hétről-hétre, szerdán a kupában a Vaénciát végezték ki a Camp Nouban (7-0). Idegeben 5-2-2 a mutatójuk, de legutóbb Sevillában kaptak ki október elején. A katalánoknál nincs hiányzó, pontosabban az alapembernek nem tekinthető Rafinha sérült csak. Suarezék nagyon egyben vannak, elképzelhetetlen, hogy a sereghajtó ellen hibázzanak.

Persze, a Levante is motivált lesz, hiszen minden egyes pontra szükségük van a hazaiaknak a bennmaradáshoz, de a realitás azt mondatja velünk, hogy Turanék simán legyőzik vendéglátóikat. Tippünk így hendis V!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!