<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Erre fogadj a szombati angol rangadón

Az angol bajnokság két legeredményesebb csapata, a Manchester City és a Leicester City a bajnoki címért is csatázik szombat délután. Nem meglepő, hogy gólváltásra számítunk.
Angol bajnokság
Manchester City - Leicester
Szombat, 13:45 óra

Igazi szuperrangadót rendeznek az angol bajnokságban, hiszen szombaton kora délután a második helyezett Manchester City a listavezető Leicestert fogadja. Ha csak a játékosállományt vennénk alapul, fix 1-re tippelnénk, Claudio Ranieri azonban olyan remekül összerakta a vendég együttest, hogy bármilyen eredmény elképzelhető.

Nemcsak a tabellán állnak az első két helyen a csapatok, hanem a forma alapján is a legjobbak. Mindkét gárda veretlen maradt a legutóbbi öt összecsapásán, három győzelem mellett két döntetlent értek el. A Leicester a Liverpool 2-0-s legyőzésével hangolódott a rangadóra, míg a City a Sunderland otthonában diadalmaskodott (1-0) az előző fordulóban.

A tét óriási, ugyanis egy esetleges vendég sikerrel hatpontos előnyre tennének szert a „rókák”, ám vereség esetén beérné a Manchester City a Leicestert. Manuel Pellegrini alakulatának nem lesz könnyű dolga, mert a csapatnál rengeteg a sérült, De Bruyne, Kompany, Nasri, Mangala, Bony, Delph, s kérdéses Jesus Navas játéka is. Ranieri ezzel szemben a legerősebb kezdőjét küldheti pályára.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

06223HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.70

Góloknak vélhetően nem leszünk híján, ugyanis a két legeredményesebb csapat találkozik egymással. A Leicester 46-szor, míg a City 44-szer vette be az ellenfelek kapuját az idei bajnoki szezonban. Mi annak ellenére gólváltásra számítunk, hogy a két csapat szezonbeli első meccsén gólnélküli döntetlen született.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!