<>

 
 
 
Hétvégi sztártippelőnk ezúttal az örökifjú debreceni közönségkedvenc, Dombi Tibor, aki készséggel tippelt a hétvége rangadóira.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Sztártipp: Dombi NFL-re és rangadókra tippel

Hétvégi sztártippelőnk ezúttal az örökifjú debreceni közönségkedvenc, Dombi Tibor, aki készséggel tippelt a hétvége rangadóira.
Manchester City – Leicester, 1

Habár elismerésre méltó, amit a Leicester ebben az évben produkál, a rutin, és a tapasztalat az éles meccseken a City mellett szól, így szerintem a manchesteri alakulat nyeri a rangadót.

Hertha – Dortmund, X

Kiélezett meccset várok, Dárdai Pali nagyon jól összerakta a berlinieket, de a Dormund is remek formában van. Döntetlen lesz.

Chelsea – Manchester United, 1

Nem igazán szeretem a Chelseat, de valamiért az az érzésem, hogy a Stamford Bridgen megfogják az idén teljesen rapszodikus vörös ördögöket.

Roma – Sampdoria, 1

A farkasok egyre jobb formába lendülnek, nem hinném, hogy a gyengélkedő Sampdoria legyőzése különösebb gondot okozna Spalletti legénységének.

Marseille – PSG, 2

A párizsiakat ebben az évben nem lehet megállítani, azt is el tudom képzelni, hogy veretlenül nyerik majd meg a Ligue 1-t. A nagy riváélis otthonából is elhozzák a három pontot.

Denver – Carolina, 2

Egyik csapatot sem kedvelem túlzottan, viszont a Denvert jobban utálom a Carolinánál, úgyhogy nyerjenek Newtonék.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!