<>

 
 
 
Két motivált együttes találkozik a vasárnap esti spanyol bajnokin: a Real a bajnoki címre, míg a Granada a bennmaradásra hajt. Jól fizető tippel érkezünk erre a derbire.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Erre fogadj a Real vasárnapi meccsén

Két motivált együttes találkozik a vasárnap esti spanyol bajnokin: a Real a bajnoki címre, míg a Granada a bennmaradásra hajt. Jól fizető tippel érkezünk erre a derbire.
Spanyol bajnokság
Granada - Real Madrid
Vasárnap, 20:30 óra

22 forduló után egyáltalán nem mondható lefutottnak a spanyol bajnokság: a Barcelona, az Atletico és a Real is harcol a bajnoki címért, a katalánok jelenleg 3 ponttal vezetnek az Atletico, 4 ponttal a Real előtt, ráadásul egy meccs hátrányban is vannak. Így aztán a vendég Real Madrid kötelező győzelmek előtt áll, ha idén még nyerni akar valamit spanyol terepen, ugyanis a kupából a Cádiz ellen kizárták az együttest. A leghatékonyabb támadósora a madridiaknak van a mezőnyben: 64 gólt lőttek 22 meccs alatt, ez közel 3 gólos átlag meccsenként. A top4 mezőnyében viszont a leggyengébb a védelem, bár a 20 kapott gól így sem mondható rossznak. A Ronaldo-Benzema-Bale hármas összesen 50 bajnoki gólnál jár idén, viszont a walesi játékos sérülés miatt ezt a derbit is kihagyja.

Pár szót azért mindenképp érdemes szólni a házigazda Granada csapatáról is. A hazaiak ugyanis a tabella 19. helyéről várhatták ezt a fordulót, 20 pontig jutottak, ami egyelőre kevés a bennmaradáshoz. Az életéért küzd tehát az együttes, az utóbbi időben pedig hullámzó formát mutat: 3 vereség és 2 győzelem, legutóbb a Villarreal otthonában nem vallottak szégyent (0-1). Otthon 3-2-5 sorral áll, legutóbbi 2 hazai bajnokiját megnyerte, ráadásul az egyik áldozat a Sevilla volt (2-1). A középpályán és a védelemben lesznek hiányzói, viszont jó hír, hogy várhatóan a 4 gólos Success ott lehet a pályán a Real ellen.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

1186506Vendég és 2.5 gól felett1.55

A Granada semmiképp sem becsülendő le, hiszen motivációja van bőven és az utóbbi időben saját közönsége előtt veszélyes az ellenfelek kapujára. Ezt remekül mutatja a Sevillának lőtt 2 gól, illetve a Getafe együttesének hintett 3 találat. Emellett pedig szinte biztos, hogy a királyiak ellen mindent mozgósítani fognak a hazaiak egy jobb eredmény érdekében. A Real támadójátékát nem kell bemutatni senkinek, motiváció pedig itt sem lehet kérdéses. A két együttes utóbbi időben mutatott játéka alapján jó esélyt látunk a legalább 3 találatra, emellett pedig persze nem felejthetjük el, hogy a Real lényegesen jobb erőkből áll és valószínűleg elhozza a 3 pontot a Granada otthonából. A két tippel összehozott 1.55-ös odds pedig már egészen jól mutat egy szelvényen.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!