<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 2 foci, 2 kosár, 5.54-es odds

Jól fizető tippet találtunk a moszkvai kosárderbire, de hoztunk török kosarat, valamint portugál és görög focit is.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

12576. Himki Moszkva - CSZKA Moszkva, 172,5 pont felett (1.70) - – kosárlabda VTB-liga, 17:00

Maradunk a jól bevált tippnél a moszkvai kosárrangadón: ezúttal is eseménydús meccset várunk. Tegyük hozzá gyorsan, hogy a 172,5 pontos „léc” igencsak magasan van, ám bízunk a két jó formában lévő együttesben. Hasonló szereposztásban legutóbb – tavaly december végén – az Euroligában csaptak össze, akkor 91-89-re diadalmaskodott a Himki. Bő két hónappal korábban a CSZKA volt a VTB-liga-csata házigazdája, az eredmény 100-93 lett.

A tavaly június eleji döntőben söpréssel nyerte meg az aranyérmet a CSZKA, miután sorrendben 89-62-re, 94-81-re és 99-69-re verte a Himkit. Az akkori ezüstérmes azóta még erősebb lett, hazai környezetben az Euroligában legyőzte a Real Madridot, a Laboral Kutxát, és, mint említettük, a városi rivális CSZKA-t is. Jelenleg hatos győzelmi sorozatnál jár odahaza (a tippünk szempontjából fontos, hogy háromszor 110 pont fölött dobott), míg a VTB-ligában 14 győzelmet és három vereséget jegyez, s ezzel harmadik a 18-es mérleggel álló CSZKA és a Kazany mögött.

28416. Panioniosz - Panetolikosz, 2.5 gól alatt (1.45) - görög bajnokság, 18:30

Két erős középcsapat találkozik a görög élvonal 21. fordulójának mai meccsén. A hazaiak még esélyesek a rájátszásra, a játéknap előtt a hatodik helyet foglalták el a tabellán. Otthon erősek (5-3-2), kevés gólt szereznek, de nem is kapnak sokat (22–18). A formájuk jó, a legutóbbi négy bajnokijukon nem kaptak ki, szereztek 8 pontot, és nem kaptak gólt. A vendégek 26 pontosak, idegenben azért nem félelmetesek: két győzelem, három döntetlen és öt vereség a statisztikájuk. Az elmúlt négy meccsükön 10 pontot hoztak össze a sárgák. Gólkülönbségük 22–30. A házigazda esélyesebb valamelyest, de még inkább valószínű, hogy nem lesz sok gól a meccsen.

35388. Fenerbahce Ülker – Darüssafaka, 1, hendikep -6,5 pont (1.55) – török férfi kosárlabda-bajnokság, 19:00

Félelmetes, ahogy a Fener száguld: minden sorozat figyelembe vételével sorozatban tíz győztes meccsnél jár. Az Euroliga legjobb 16 csapata közt 6-0-val nyitott az E-csoportban, ugyanitt a Darüssafaka egyszer nyert és ötször kikapott. Ami a török bajnokságot illeti, kell a siker az Obradovics-fiúknak, ugyanis nagy erőkkel üldözik az éllovas Efest. A másik isztambuli rivális csak a hatodik, és a formája sem jó, a nemzetközi meccsekkel együtt egymás után hétszer veszített, igaz után otthon legyőzte a Gaziantepet és a Crvena zvezdát.

Az egymással szembeni mérleg döbbenetes Fener-fölényt mutat: a hétfő esti meccs házigazdája behúzta a legutóbbi négy ütközetet is. A sokkal erősebb kerettel rendelkező Fenerbahce könnyedén közérakhat akár 15-20 pontot is.

15364. Braga - Estoril, 1 (1.45) - portugál bajnokság, 22:00

A negyedik helyen álló Braga a 11. Estorilt fogadja a portugál bajnokság 21. fordulójában. A hazaiak jó formában játszanak mostanában, a legutóbbi öt meccsből hármat megnyertek, s mindössze a Portótól szenvedtek vereséget. A vendégek hullámzóan teljesítenek, két győzelem, négy vereség és egy döntetlen az idei év termése. A Braga mellett szól, hogy az együttes nagyszerűen teljesít otthon. Kilenc forduló alatt csupán a listavezető Benfica távozott három ponttal a Városi Stadionból, az Estoril pedig mindössze egyszer nyert a riválisa vendégeként, még 2000-ben. Azóta négyszer fogadta a Braga az Estorilt, s mindig hazai siker született. Úgy gondoljuk, most is otthon tarja a három pontot az együttes.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!