<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Francia iksz mellé dán hoki

Vendégsikerre hajtunk a dán hokiligában, a francia labdarúgó másodosztály hétfő esti derbijén viszont szoros csatára számítunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

11272. Gentofte - Herning, 2 (1.90) - dán jégkorongbajnokság, 19:30

A 8. fogadja a 4. helyen állót a dán jégkorong élvonalában hétfő este. A Gentofte 44 pontos, rájátszásban kerüléséhez azonban bőven szüksége van még pontokra, hiszen az üldöző Aalborg mindössze 1 pontra van tőle. A legutóbbi fordulóban megsemmisítő, 9-1-es vereségbe szaladt bele a csapat a SönderjyskE otthonában. A gárda otthon is negatív mérleggel áll, 8 sikere mellett 11 veresége van. A Herning a lehető legjobb kiemelésért harcol, a top3-ba valószínűleg nem fog beférni, a 4-7. helyekért pedig óriási versenyfutás várható. Jelenleg helyzeti előnyben van a Herning és vendégként sem áll rosszul (10 siker mellett 9 vereség), ráadásul a Rodovre otthonában megszakított egy három meccses nyeretlen szériát. Idei 3 egymás elleni meccsükből kettőt megnyert a jobb erőkből álló Herning, december végén 5-0-ra nyert idegenben. Ezúttal is az ő sikerük következhet.

02780. Le Havre - Dijon, X (2.75) - francia másodosztály, 20:30

Rangadó lesz a francia másodosztály mai meccse. A hazaiak a hatodik helyen állnak, 38 pontjuk van, otthon erősek (6-3-2). A feljutásra már nem nagyon van esélye, lemaradása a második Nancy mögött 10 pont. A piros-kékek formája hullámzó, idegenben kétszer kikaptak, otthon kétszer győztek. A Dijon vezeti a tabellát, 48 pontnál jár, vendégségben 5-4-3-as a mutatója. Régóta veretlen, az utolsó két bajnokiját nullra nyerte meg, Le Havre-ban nem könnyű győzni, de egy pontot szerezhet az éllovas.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!