<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.90

Pazar odds a hétfői spanyol derbire

A spanyol élvonal 23. fordulójának hétfő esti derbijén két csalódást keltően szereplő csapat találkozik, mi pedig a gólokra hajtunk - de csak visszafogottam.
Spanyol bajnokság
Espanyol - Real Sociedad
Hétfő, 20:30 óra

Az Espanyol az évek során tipikus spanyol középcsapatként szerepelt: tavaly a 10. helyen zárt, előtte a 13-14. helyeken végzett. Idén azonban a vártnál sokkal gyengébben teljesít, mindössze 1 ponttal előzi meg a már kieső helyen álló Las Palmas csapatát. Támadásban és védekezésben is komoly gondjai vannak, melyet 20-41-es gólkülönbsége remekül mutat. A Barca ellen a várakozásoknak megfelelően nagyon simán búcsúzott a kupából, viszont a bajnokságban sem mostanában nyert meccset. Utoljára december 19-én győztek, azóta két döntetlen jött össze mindössze, mindkettő hazai környezetben. Otthon a 4-4-2 sor nem olyan rossz, ráadásul otthon legalább a védelem is stabilan teljesít. Két kezdő középpályás szereplése, valamint egy 6 gólos támadó pályára lépése is kérdéses.

A Sociedad is komoly csalódás idén, 24 pontjával csupán a középmezőnyben tengődik. Hullámzó formát mutat, a legutóbbi 5 fordulóban 2-2-1 sort tudhat magáénak. A 26-34-es gólkülönbség is középcsapatnak megfelelő mutató. Vendégként viszont komoly gondokkal küzd: mindössze kétszer nyert idegenben meccset a szezonban, a Levante és a Granada csapatait sikerült mattolni vendégként. Egyetlen igazán eredményes játékosa Agirretxe, aki 12 gólt jegyzett eddig a szezon során. Komoly gond viszont, hogy ő sérülés miatt nem lehet ott a pályán. Rajta kívül rengeteg még a sérült: 5 védő és 3 középpályás maródi.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

11900022-3 gól lesz1.90

A vendég Sociedad legutóbbi idegenbeli meccse katasztrofális véget ért, ugyanis a Gijón 5-1-re ütötte ki őket. A hiányzók most tovább nehezítik a helyzetét, minden bizonnyal óvatos taktikával lép majd pályára a vendég együttes. Az Espanyol nem egy gólgyáros csapat és a Real elleni vereség után vélhetően a védelem stabilitása lesz az elsődleges szempont ezen a derbin. A Sociedad eddig 10, míg az Espanyol 9 olyan bajnokit játszott ebben a szezonban, mely 2 vagy 3 gólt hozott. Tavaly ebben a felállásban 2-0 lett a vége, nagyjából hasonló eredményre számítunk ezúttal is.

 
 
  • 6potrien112016február08.18:08ÚjVálasz
    Idézet: Memmy
    Szia :) Napi szinten mixelsz ? :)
    Ki irod ide a tippeid ? vagy el lehet érrni valahol téged pl ? :) Kezdő mixes vagyok :P .D
    ...

    Nem vagyok én profi,ennek nem látom értelmét. A Benatky már viszi is a szelóm:)

     
  • 5Memmy2016február08.18:00ÚjVálasz
    Idézet: potrien11
    Szia! Heti viszonylatban nagyon ritkán van pluszban az oldal,az elmúlt fél évben én nem emlékszem ilyenre,tehát ezzel azért óvatosan...
    ...

    Szia :) Napi szinten mixelsz ? :)
    Ki irod ide a tippeid ? vagy el lehet érrni valahol téged pl ? :) Kezdő mixes vagyok :P .D

     
  • 4potrien112016február08.17:22ÚjVálasz
    Idézet: Lavjaman007
    Értem. Akkor megpróbálom ezt, hogy 3-at pakolgatok. Ha nem nagy gond, kiírhatnád, hogy melyik az a 3 a napi kiínálatból amit teszel.
    ...

    Maiak Benatky meccsgyőztes,Espanyol H vagy D,Panionios 2.5 under.

     
  • 3Lavjaman0072016február08.16:30ÚjVálasz

    Értem. Akkor megpróbálom ezt, hogy 3-at pakolgatok. Ha nem nagy gond, kiírhatnád, hogy melyik az a 3 a napi kiínálatból amit teszel.

     
  • 2potrien112016február08.15:13ÚjVálasz
    Idézet: Lavjaman007
    Azon gondolkoztam, hogy minden itt ajánlott tippet fix 1.000 forinttal kellene pakolgatni külön-külön. Tegnapi ajánlott mérkőzésekre lebontva ez közel 7.000 forint tiszta nyereséget hozott volna.
    ...

    Szia! Heti viszonylatban nagyon ritkán van pluszban az oldal,az elmúlt fél évben én nem emlékszem ilyenre,tehát ezzel azért óvatosan...Egy lehetséges stratégia az,hogy minden nap raksz egy 2-es össz eredőjű szelvényt,azonos téttel,aztán kb.100 fogadás után látod,érdemes-e "pénzzel" is rakni. Max.3 meccs van nekem egy ilyen szelón,és mostanában pluszban vagyok.

     
  • 1Lavjaman0072016február08.12:41ÚjVálasz

    Azon gondolkoztam, hogy minden itt ajánlott tippet fix 1.000 forinttal kellene pakolgatni külön-külön. Tegnapi ajánlott mérkőzésekre lebontva ez közel 7.000 forint tiszta nyereséget hozott volna. Persze nem minden nap lesz 90% százalékos a nyerési arány, de szerintem ez a legkevésbé kockázatmentes nyerési esély.
    Szerintetek?

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!