<>

 
 
 
Két jó formában lévő együttes csap össze a Német Kupa negyeddöntőjében: gólok jöhetnek az ütközetben!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Ha gólokra fogadnál, ez lehet a keddi tuti tipp

Két jó formában lévő együttes csap össze a Német Kupa negyeddöntőjében: gólok jöhetnek az ütközetben!
Német Kupa
VfB Stuttgart - Dortmund
Kedd, 20:30 óra

A Stuttgart remekel az idén. Jürgen Kramny kinevezése eddig tökéletes választásnak tűnik, a svábok ugyanis mindhárom Bundesliga mérkőzésüket megnyerték 2016-ban. Fel is jöttek a 11. helyre, elszakadva a kiesőzónától. A Mercedes-Benz Arénában 4-1-5 a mérlege, és szép számmal esnek gólok a találkozóikon. Gólkülönbségük 31-41 - a csatársorral nincsen baj, no de a védekezés... A sorozatban a Jenát és a Braunschweiget búcsúztatták, előbbit könnyedén, utóbbit nehézségek árán.

A Stuttgart lendületben van, a keretben pedig egy támadón és egy bekken kívül mindenki hadra fogható - Didavi csak a bajnokiról van eltiltva, ma ott lehet a kezdőben.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

25712VTöbb, mint 2.5 gól1.45

A Borussia nyerő szériában volt, a hétvégén viszont a Hertha megállította a menetelést, 0-0 lett a vége az Olimpiai Stadionban. A Bundesligában továbbra is magabiztosan őrzi 2. helyét, idegenben 6-2-3-as mérleget produkálva. Reusék támadásban brutálisak, már 52 gólt vertek 20 bajnokin. Aubameyangék a Paderborn után az Augsburgot is simán ejtették ki. A keretben Hummels és Sahin sérült.

Az elmúlt években rendre megszórták egymást a felek, átlagban 4-5 gól esett a találkozójukon. Ma sem a védekezésről szól majd az ütközet, három gól biztosan lesz a kilencven perc során. Tippünk: +2.5!

Várható kezdők

Stuttgart: Tyton – Groskreutz, Schwaab, Niedermeier, Insua – Serey Die, Rupp – Didavi, Gentner, Kostic (Harnik) – Ti.Werner

Dortmund: Burki – Piszczek, Sokratis, Hummels(?), Schmelzer – Weigl, Gundogan, Castro – Mkhitaryan, Aubameyang, Reus

 
 
  • 6edwinmarthon2016február09.19:54ÚjVálasz

    Inkább az a baj, hogy a szájbaba.ott Fucsovics nem tudott kikapni ma!!!
    Na mindegy, a hitelem utolsó felét egyben felraktam a Bopanna/Megea párosra. Ha nem nyernek, holnap eggyel kevesebben kelnek fel...
    Üdv. Potyilaci

     
  • 5stommi2016február09.19:50ÚjVálasz
    Idézet: sada37
    A jégkorong Bl-ben ma nyer a Kárpát,
    ...

    1-2 LETT A VÉGEREDMÉNY! A FRÖLUNDA A KIRÁLY!!! EZT A DÉLELŐTT FOLYAMÁN MEG IS ÍRTAM! HA NAGY A TÉT NEM FOGNAK HIBÁZNI!!!!!! ZSEBBEN 2.50 ODDS!

     
  • 4sada372016február09.17:30ÚjVálasz

    A jégkorong Bl-ben ma nyer a Kárpát,

     
  • 3sada372016február09.17:29ÚjVálasz

    Sziasztok! Írom a mai nyerteseket nektek! Leverkusen,Middlesbrough,West Ham,Austria Wien,Monaco, Jégkorongban: Kárpát Oulu, Sok szerencsét nektek!!

     
  • 2stommi2016február09.11:53ÚjVálasz

    Ma jégkorong BL play off! karpat oulu-frölunda. Vigyázzatok a tippekkel,senki ne dőljön be a hazai-erősebb szorzónak! Igen necces mérkőzés,de ha ma a frölunda összekapja magát,simán átgázol a finn csapaton! 1 próbát megér a 2-opció 2.50 ért!!!

     
  • 1Kevinke2016február09.09:59ÚjVálasz

    Sziasztok!
    Ma ezt küldöm:

    Mattersburg-St Pölten H
    Leverkusen-Bremen 2,5 over

    Sok sikert mindenkinek!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!