<>

 
 
 
A Leverkusen erősebb ellenfelénél, a brémaiak védelme tragikus: hazai továbbjutást és gólokat várunk!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.40

A kupában is elvérezhet a bajnoki kiesőjelölt

A Leverkusen erősebb ellenfelénél, a brémaiak védelme tragikus: hazai továbbjutást és gólokat várunk!
Német Kupa
Leverkusen - Bremen
Kedd, 19:00 óra

A házigazda eddig kiegyensúlyozottan szerepel a Bundesligában, az 5. helyről várja a folytatást A BayArénáan erős (5-3-2), meglepetésre a Köln és a Darmstadt tudott nála nyerni. A formája rendben van, legutóbb a bajorokat izzasztották meg a piros-feketék (0-0), előtte a Hannovert verték Roger Schmidt fiai. A kupában eddig nem volt nehéz dolguk Chicharitóéknak, ugyanis a Viktoria Köln és az Unterhacking is könnyen megadta magát nekik. A keretben Bendner és Kruse sérült.

A brémaiak a kiesés ellen küzdenek a bajnokságban: 19 ponttal még mindig osztályozós helyen állnak. A zöldek számára jól indult 2016: nyertek Ujahék a Veltins Arénában (Schalke 1-3), majd ikszeltek a Weser stadionban a masszív Herthával. Ám múlt pénteken összeomlottak Pizzaroék a Gladbach vendégeként: 5-1-re nyert a házigazda. Idegenben viszont általában jobban megy Kleinheisleréknek: megszerzett pontjaiknak a zömét vendégségben gyűjtötték eddig, sőt, a kupában is a Mönchengladbachot búcsúztatták idegenben 4-3-ra. A keretben lesznek hiányzók, minden csapatrészben vannak sérültek. Viktor Skripnik vezetőedzőnek nem lesz könnyű dolga a kezdő összeállításakor.

25736. Leverkusen - Bremen, 1 (1.40) - Tippmix

A Leverkusen erősebb együttes a brémainál, és a piros-feketék tovább is lépnek. Ismerve a zöldek védelmét, nagyon benne van a pakliban, hogy születik három gól a mérkőzésen. Mi erre fogadunk!

Várható kezdők

Leverkusen: Leno – Hilbert, Tah, Toprak, Wendell – Kampl, Kramer – Bellarabi, Mehmedi – Chicharito, Kiesling

Bremen: Wiedwald – Gebre Selassie, Vestergaard, Djilobodji, S.Garcia – Fritz, Junuzovic (Kleinheisler?), Bartels, Oztunali – Pizarro, Ujah

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!