<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: kupameccsekre fogadunk kedden

Az Osztrák Kupában két hazai sikert érzünk, míg a francia kupasorozatban a Monaco idegenben is begyűrheti a másodosztályban szenvedő Sochaux csapatát.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

03641. Mattersburg - St. Pölten, 1 (1.70) - Osztrák Kupa, 18:30

Az Osztrák Kupa negyeddöntőjében az első ligás hazaiak az esélyesek. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el. A zöldek a középmezőnyhöz tartoznak, de rossz a formájuk. November eleje óta nem nyertek a Bundesligában. Az év első tétmeccsén sem jött össze a három pont: a gyenge Ried ellen otthon 3–3-ra végeztek, igaz, emberhátrányban sikerült az egyenlítés. A St. Pölten a feljutásra is esélyes az Erste Ligában, épp annyi pontja van (38), mint a listavezető Innsbrucknak. A másodosztályban még két hét van hátra a tavaszi folytatásig. A téli szünet előtt nagyon jól teljesítettek Hartlék, sorozatban öt bajnokit nyertek meg. A hazaiak már játékban vannak, és az utolsó öt egymás elleni meccsüket kivétel nélkül a Mattersburg nyerte. Ma is a zöld-fehérek jutnak tovább.

03604. Austria Wien - LASK Linz, 1 (1.50) - Osztrák Kupa, 19:00

Az Austria Wien LASK Linzt látja vendégül az Osztrák Kupa negyeddöntőjében. A hazaiak az első osztályú Altach gárdáját búcsúztatták (2-1) az előző fordulóban, míg a másodosztályú Linz az azonos bajnokságban szereplő Innsbruck felett aratott 2-0-s győzelmet. Az osztálykülönbség mellett az is az Austria Wien mellett szól, hogy a vendégeknek ez lesz az első tétmeccse tavaly november óta. A felkészülési meccseken felemásan teljesített a csapat, egy-egy győzelem, döntetlen és vereség volt a mérleg.

A hazaiak jelenleg második helyen állnak az osztrák Bundesligában, mindössze két pont a lemaradása a listavezető Salzburg mögött. A vendégek is jól szerepelnek a másodosztályban, jelenleg a harmadikak, szintén kétpontos hátrányban az éllovas Innsbruckhoz képest. Az Austria Wien általában remekel riválisával szemben, a legutóbbi öt összecsapást megnyerte az együttes. Úgy gondoljuk, most is a rekordbajnok diadalmaskodik.

17709. Sochaux - Monaco, 2 (1.70) - Francia Kupa, 21:00

A Sochaux a másodosztályban is bajban van, kieső helyen állnak a sárgák. Otthon is gyengék (3-5-5), és a formájuk is gyenge. A hét végén hazai pályán veszítettek. A kupában egy kis csapat után a Bastia ellen Korzikán jutottak tovább. A Monaco az Angers elleni vereség után két bajnokit nyert meg (Nice, Bastia) otthon. Az első osztályban magabiztosan őrzik második helyüket, idegenben is kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtva (6-4-2). A piros-fehérek az első körben simán továbbjutottak, a legjobb 16 közé jutásért viszont megszenvedett az Evian vendégeként, de végül hosszabbítás után továbbjutott. Ma erre nem kerül sor, a hercegségbeliek simán nyernek, és jutnak a legjobb nyolc közé.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!