<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: hat meccs, 16-szoros odds

Egészen rendkívüli tippzuhatag érkezik szerdára. Több sportág, féltucat ötlet, kihagyhatatlan cikk, ha nyerni akarsz ma...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

38019. Szolnok – Zaragoza, 1, hendikep +10,5 pont (1.55) – férfi kosárlabda Európa-kupa, 18:00

Szép búcsúban reménykedik a Szolnok, amely a kiesés ellenére remek eredményeket ért el a sorozatban, mi több, rengetegszer szállította a tippünket. A csoport záró meccse sem ígérkezik könnyűnek, ugyanis a spanyol riválisnak kell a győzelem a biztos továbbjutáshoz, s ha nem akarja a Galata-Sassari csata részleteit figyelni (török diadal esetén a tiszaligeti vereséggel is továbbmenne a Zaragoza).

A januári első felvonás roppant sima volt (88-60), ám nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a spanyolok minden sorozatban nagyon jók otthon, s roppant gyengék idegenben. Az Európa-kupában a Szolnok mellett a Sassari és a Galatasaray is nagy zakót kapott Zaragozában, miközben fordított szereposztásban ellentétes eredmény született (a spanyol porondon 2-8 az idegenbeli mérleg). Azt nem állítjuk, hogy az Olajnak markáns győzelmi esélyei vannak, ám a kis csarnokban már több topcsapat megszenvedett, szoros meccsre szerdán is jó lehet a magyar bajnok.

10212. Sopron – Körmend, meccsgyőztes, 1 (1.50) – férfi kosárlabda NB I, 19:00

A Sopron a hazai bajnokság legjobb formában lévő együttese, megnyerte a legutóbbi nyolc (!) találkozóját. Otthon simán elbánt többek közt a Szolnokkal is, és már a negyedik a tabellán. A hazai mérleg pazar, nyolc győzelem és két vereség.

A Körmend nagyszerűen kapta el az idényrajtot, ám jó ideje visszavett a tempóból, már csak 11-6-os mérleggel áll. Vendégként sorra bukja el a meccseit mostanában, a legutóbbi három túrájáról lógó orral tért haza. Ami a szerdai összecsapást illeti, hazai oldalon Bavcic játéka kérdéses, a Körmend Farkast kénytelen nélkülözni. Jöhet a kilencedik Sopron-diadal!

25783. Heidenheim - Hertha BSC, 2.5 gól alatt (1.55) - Német Kupa, 19:00

A Német Kupában az elődöntőbe jutás a tét, ha nincs döntés 90 perc alatt, jöhet a hosszabbítás és a büntetőpárbaj. A Heidenheim a másodosztályban középcsapat, otthon átlagos, de jellemzően kevés gólt rúg, igaz, keveset is kap. A 2016-os évet idegenbeli győzelemmel kezdte. A Hertha remekel a Bundesligában, Dárdai csapata még mindig dobogós. Idegenben valamennyivel szerényebben teljesítenek a kékek. A formájuk kiszámítható: mind a három bajnokijukat eddig döntetlenre adták az idén a fővárosiak. A kupában az FSV Frankfurt ellen megizzadtak Kalouék, aztán Nürnbergben simán nyertek. A berliniekre is inkább a zárt játék jellemző, nem lesz sok gól ma sem. Háromig nem jutnak el a csapatok.

09519. Szolnok - Recco, 2 (1.60) - férfi vízilabda BL, 20:00

Nehéz mérkőzés vár a Szolnokra a vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik fordulójában. A Tisza-partiak otthonába a címvédő Pro Recco látogat. A világklasszis játékosokat felsorakoztató olasz gárda remekel, a csapat százszázalékos a bajnokságban és a legrangosabb európai kupasorozatban is. Erejét jól mutatja, hogy a BL előző fordulójában hiába vezetett 5-0-ra a magyar együttes a Recco vendégeként, mégis az olaszok nyertek 14-11-re. A címvédő titka a szerb játékosokban rejlik. A világ- és Európa-bajnok pólósok a válogatott stílusát vitték a klub játékába, rengeteget úsznak, sokszor lőnek kapura, a cél, hogy elfárasszák, felőröljék az ellenfelet. Ez a taktika pedig működik. Az elmúlt két évben minden tétmérkőzést figyelembe véve, mindössze egyszer (!) kapott ki a csapat, a legrangosabb európai kupasorozatban, pedig veretlen. A tavalyi szezonban százszázalékos teljesítménnyel diadalmaskodtak, s idén is eddig 5/5-ös a mutató. Bár szurkolunk Madaraséknak, a realitás azt mutatja, három ponttal távozik Szolnokról a Recco.

25833. Bochum - Bayern München, 3.5 gól alatt (1.70) - Német Kupa, 20:30

A tavaszi szezonban nem tündököl a Bayern München, amely szerda este a Bochum otthonába látogat a Német Kupa negyeddöntőjében. A kevésbé acélos játék azzal magyarázható, hogy megromlott a csapat és az edző, Pep Guardiola viszonya, mióta bejelentették, a katalán tréner a Manchester Cityhez szerződik. A csapat ugyan két győzelemmel (Hoffenheim 2-0, Hamburg 2-1) kezdte a tavaszi idényt, legutóbb azonban gólnélküli döntetlent játszott a Leverkusen otthonában. A csapat dolgát az is nehezíti, hogy rengeteg a hiányzó. A Jerome Boateng, Javi Martinez és Medhi Benatia sérülése miatt kényszermegoldásként leigazolt Serdar Tasci rögtön az első edzésén megsérült, s a maródiak listájára került, de Mario Götze, Julian Green és Patrick Weihrauch sem bevethető. Jó hír viszont, hogy nyolc és fél hónapos kényszerpihenő után ismét játékra kész Franck Ribéry.

A Bochum jelenleg az ötödik helyen áll a másodosztályban, mindössze öt pont a lemaradása az osztályozót érő harmadik helytől. A két csapat legutóbb 2011-ben találkozott egymással a kupában, akkor 2-1-es Bayern siker született. Úgy gondoljuk, Guardiola legényei nyernek, ám nem számítunk gólgazdag összecsapásra, ugyanis a bajorok 2016-ban hadilábon állnak a találatokat illetően, kettőnél többször még nem voltak eredményesek az együttes az idén.

25997. Sturm Graz - Salzburg, 2.5 gól felett (1.65) - Osztrák Kupa, 20:30

Az Osztrák Kupában két Bundesliga-csapat találkozik a legjobb nyolc közé jutásért. A Sturm a negyedik, otthon nehéz elverni - statisztikája 5-5-1, az egyetlen vereségét épp a Salzburgtól szenvedte el. A bajnokságot iksszel kezdte. A kupában eddig szerencséje volt, csak alacsonyabb osztályú ellenfeleket kapott. A Red Bull vezeti a Bundesligát, idegenben azért kevésbé meggyőző, mint otthon (4-5-2). 2016-ot győzelemmel nyitották a fehér-pirosak, az Admiránál nyertek Berisháék. A sorozatban az első körben kis híján kipottyantak Sorianóék (Horn, 3–2, de csak hosszabbítás után), a következő kanyarban már simábban verték a Riedet (4–2). Ma is a Salzburg az esélyesebb, de inkább a gólokban van érték. Három könnyedén jöhet.

 
 
  • 7hadwaas.sze2016február10.20:43ÚjVálasz
    Idézet: edwinmarthon
    Sima körmendi győzelem. Ugye megmondtam???
    Ne aggódjatok, holnaptól mindig beÍrom mit játszottam, hogy legalább ezzel segítsek nektek, hogy azokat ne játsszátok, mert azok biztos nem jönnek...
    ...

    Megint kezdődik. Nem lehetne mostmár tényleg abbahagyni? Ennek borzasztó vége lesz. Ha így folytatod mindenedet el fogod veszíteni a végén pedig öngyilkos leszel.

     
  • 6hadwaas.sze2016február10.20:41ÚjVálasz
    Idézet: edwinmarthon
    Sima körmendi győzelem. Ugye megmondtam???
    Ne aggódjatok, holnaptól mindig beÍrom mit játszottam, hogy legalább ezzel segítsek nektek, hogy azokat ne játsszátok, mert azok biztos nem jönnek...
    ...

    Megint kezdődik. Nem lehetne mostmár tényleg abbahagyni? Ennek borzasztó vége lesz. Ha így folytatod mindenedet el fogod veszíteni a végén pedig öngyilkos leszel.

     
  • 5edwinmarthon2016február10.20:27ÚjVálasz

    Sima körmendi győzelem. Ugye megmondtam???
    Ne aggódjatok, holnaptól mindig beÍrom mit játszottam, hogy legalább ezzel segítsek nektek, hogy azokat ne játsszátok, mert azok biztos nem jönnek...A hitelem is ugrott. Ennyi.

     
  • 4edwinmarthon2016február10.19:18ÚjVálasz

    Ezeknek a kibaxott kupameccseknek is mi a lófa.z értelme van, ha a nagycsapatok lexarják és direkt veretik magukat, mint ma is a qwa Fradi?????

     
  • 3edwinmarthon2016február10.18:53ÚjVálasz

    Hogy a qwa Isten baxxa meg a Rohadt fradit is. Ilyen nincs, hogy 1x -re teszem a meccset, és a kva videoton nyert. Ilyen nincs!!!!!!Ezt nekem valak iirányítja!!!

     
  • 2edwinmarthon2016február10.18:15ÚjVálasz

    Mármint a Sopronra tettem én is. Úgyhogy ma nyer a Körmend. Le se kell játszani!

     
  • 1edwinmarthon2016február10.18:14ÚjVálasz

    Nem kell aggódni, mára nem kérdés: nyer a Körmend! Csak mert nagy tétet raktam rá, és én sohasem nyerek. Úgyhogy aki a Sopronra tett, lehet készíteni a kukákat!!!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!