<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Gólokra fogadunk az FA-kupában

Két mérkőzésen kényszerülnek újrajátszásra a csapatok az elsőszámú angol kupsorozatban a legjobb 16 közé jutásért, ezek egyikén a West Ham a Liverpoolt fogadja.
Angol FA-kupa
West Ham - Liverpool
Kedd, 20:45 óra

A sorsolás értelmében az Anfield Roadon megrendezett első mérkőzésen bár fölényben játszott Jürgen Klopp alakulata, nem sikerült túljárniuk a kalapácsosok eszén, a gólnélküli döntetlennek köszönhetően pedig a londoniak elérték, hogy a továbbjutás kérdése egy megismételt találkozón az ő pályájukon dőljön el.

Ami az eddigi menetelést illeti, mindkét gárda az előző körben csatlakozott be a küzdelmekbe és nagy meglepetésre a Liverpool az idegenbeli 2–2 után a negyedosztályú Exeter ellen is pótvizsgázni kényszerült, a visszavágón azonban érvényesítette a papírformát (3–0). A West Ham a másodosztályú Wolverhamptont fogadta, és ha nehezen is, de végül két vállra fektette (1–0).

Mindkét oldalon lesznek fontos hiányzók, a hazaiaknál Jenkinson, Lanzini és Sakho harcképtelen, vendégoldalon viszont Skrtel, Gomez, Rossiter, Coutinho, Origi és Ings játékára sem számíthatnak.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

28181HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.75

A Premier League idei kiírásában már oda-vissza megmérkőztek egymással a felek és némi meglepetésre mindkétszer a West Ham nyert (0–3, 2–0), ennek alapján talán ők az esélyesek, nem írnánk le azonban a liverpooliakat. Éppen ezért inkább a gólokra fogadunk, melyet az utóbbi időben szép számmal termeltek a felek, így bízunk benne, hogy egymás ellen sem fukarkodnak majd a találatokkal!

 
 
  • 3Memmy2016február10.15:47ÚjVálasz
    Idézet: stommi
    Ma jégkorong BL play off! karpat oulu-frölunda. Vigyázzatok a tippekkel,senki ne dőljön be a hazai-erősebb szorzónak!
    ...

    Holnapra van valami tipped ? :)

     
  • 2Lavjaman0072016február09.22:08ÚjVálasz

    Grat stommi jött a tipped.

     
  • 1stommi2016február09.11:58ÚjVálasz

    Ma jégkorong BL play off! karpat oulu-frölunda. Vigyázzatok a tippekkel,senki ne dőljön be a hazai-erősebb szorzónak! Igen necces mérkőzés,de ha ma a frölunda összekapja magát,simán átgázol a finn csapaton! 1 próbát megér a 2-opció 2.50 ért!!!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!