<>

 
 
 
A Magyar Kupa negyeddöntőjében találkozik egymással a tavalyi sorozat két döntőse és a Groupama Arénában rendezendő első meccsen nem várunk gólzáport.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Erre fogadj a Magyar Kupa rangadóján

A Magyar Kupa negyeddöntőjében találkozik egymással a tavalyi sorozat két döntőse és a Groupama Arénában rendezendő első meccsen nem várunk gólzáport.
Magyar Kupa
FTC - Videoton
Szerda, 18:00 óra

Szombaton folytatódik az NB/I, de nyolc alakulatnak már előbb tétmérkőzést kell vívnia: a hét közepén rendezik a kupameccsek első felvonásait. A tavaly döntő ezúttal már a legjobb nyolc között összejött, a már kvázi bajnoknak tekinthető Ferencváros a Horváth Ferenccel éledező Videotonnal került szembe. A fővárosiak felkészülése csendben telt, nem volt nagy mozgás a keretben, Florian Trinks szerződtetése jó húzásnak tűnik. Doll többször hangsúlyozta, hogy trófeákat akar nyerni alakulatával - tehát a kupát is komolyabban veszi majd a német tréner, mint a Csákvár elleni visszavágót, amelyen sikerült kikapniuk az erősen tartalékos IX. kerületieknek...

A Groupamában nagyon ment a zöldeknek, Geráék kilencszer nyerte, csak az Újpesttől kaptak ki, gólt is elvétve kaptak (22-5). Lamahék erős ellenfelekkel találkoztak a felkészülési időszakban, és bizony nem okozott csalódást a gárda teljesítménye.

A Vidi Casonival ámokfutásba kezdett, sokáig nem is ténykedett Fehérváron a Burcsa-Casoni páros. A méltatlan nemzetközi kupabúcsú eredménytelen bajnoki szerepléssel párosult - átmeneti megoldás után Horváth Ferenc kapta meg a bizalmat, és a fiatal tréner - olybá tűnik - jól nyúlt a kerethez. Otthon eredményesek Kovácsék, és a szezon hajrájára fel is jöttek a 4. helyre - lemaradásuk a 2. Újpest mögött mindössze egy pont. Cél egyértelműen az EL, ehhez vagy a dobogón kell végezni, vagy meg kell nyerni a kupát. Szerintünk ez utóbbiról sem tettek le a piros-kékek, akik a télen megszerezték Tischler Patrikot, viszont elveszítették a lengyelekhez szerződött Gyurcsót.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

33145HKevesebb, mint 2.5 gól1.85

Az ősszel a Groupamában 1-0-ra verték Radóék a fehérváriakat. Ma is azt gondoljuk, hogy nem lesz sok találat, és egyik fél sem szerez olyan előnyt, amellyel formalitássá tenné a visszavágót. Tippünk így: -2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!