<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.00

Ismét csinos oddsért fogadunk a WBA-ra

Az élvonalbeli WBA-nak megismételt meccsen kellene kivívnia a továbbjutást, az ellenfél pedig a harmadosztályú Peterborough lesz.
Angol FA Kupa
Peterborough - West Bromwich
Szerda, 20:45 óra

A házigazda a League I-ban, azaz a harmadik vonalban szerepel. Ott középcsapatnak számít, ha jól hajrázik, még a play off-ra odaérhet. Otthon átlagosan teljesítenek Graham Westley fiai (6-4-4), a támadójátékkal nincs baj, viszont a védelmük nem stabil, gólkülönbségük 29 meccsen 54-41. A kék-fehérek forméja meglehetősen hullámzó, két bajnoki vereség után kettős emberhátrányban nyertek a Chesterfieldnél.

Az FA Kupában ugyanakkor magabiztosak eddig Oztumerék, a Lutont és a Prestont is 2-0-ra verték a London Road Stadium-ban, és legutóbb élvonalbeli riválisuknál is kétszer köszöntek be Taylorék - igaz, ez csak az újrajátszáshoz volt elegendő (2-2). A keretben lesznek hiányzók, a védelemben és a középpályán egyaránt.

27923. Peterborough - West Bromwich, 2 (2.00) - Tippmix

A WBA élt meg már szebb napokat is. Tony Pulis alakulata 29 pontjávl csak a 14. a Premier League-ben, január eleje óta nem nyert, pedig megoldható feladatok is vártak a csíkosakra (Aston Villa otthon, Newcastle idegenben...). A forma tehát nem az igazi, és most jönnek majd a nehezebb bajnokik Berahinóék számára. Rondonék idegenben sem meggyőzőek (3-4-5), igaz, képesek bravúrra (Chelsea 2-2). Sőt, a sorozatban a Bristollal 2-2-re végzett a The Hawthorns-ban, a továbbjutást az Ashton Gate-en, tehát a bristoliak vendégeként sikerült kivívniuk Fletcheréknek (0-1). AZ élvonalbeli együttesnél is vannak hiányzók, a középpálya közepén és a jobb szélen sérült Morrison illetve Mc. Manaman.

A WBA közelebb állt az első meccsen a továbbjutáshoz, Olssonék a hajrában kapták meg a második gólt. Ma jobban koncentrál majd a birminghami együttes, amely kivívja a továbbjutást harmadosztályú riválisa otthonában. Tippünk így: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!