<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Francia Kupa, skót élvonal, 6-szoros odds

A bajnoki sereghajtó otthonában is kemény meccs várhat a St-Etienne csapatára a kupában, emellett skót bajnokira fogadunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

03221. Troyes - St-Etienne, 1. félidő X (1.95) - Francia Kupa, 19:00

A nyolcaddöntőben találkozik egymással a bajnoki tabella 4. és utolsó helyén álló csapata. A Troyes helyzete csaknem reménytelen az élvonalban: az újonc 11 ponttal áll az utolsó helyen, a bennmaradó helytől immáron 16 pont választja el. A vendég St-Etienne ezzel szemben jól menetel, európai kupaindulást érő helyen van és elsődleges célja ezt a pozíciót megvédeni, melyre a középmezőnyből még bárki odaérhet (a 11. helyen álló Bordeaux is csak 6 ponttal van mögötte).

A bajnokságban a vendégek igazi félidei döntetlen-specialistának számítanak, hiszen 25 bajnoki meccsükből 15 a félidőben döntetlen eredményt hozott. Idegenben még ennél is egyértelműbb a helyzet: 13 meccsen 8 iksz a félidőben. A bajnoki pozícióktól függetlenül itt kiélezett harcot várunk a továbbjutásért, az első félidőt pedig szerintünk egyik csapat sem fogja elkapkodni és inkább a stabil védekezéssel lesz elfoglalva mindkét fél.

05714. Ross Couty - Hearts, X (3.10) - skót bajnokság, 20:45

A skót Premiership 25. fordulójának szerdai játéknapján a Ross County a Hearts gárdáját fogadja. A hazaiak 24 mérkőzésen 10 győzelmet, 3 döntetlent és 11 vereséget számlálnak, mellyel a 4. helyet foglalják el a tabellán. Hazai környezetben szintén a negyedik legjobb a mutatója a csapatnak, 12 bajnokin 7-0-5 a statisztika. Vendégoldalon egy fokkal még ennél is jobb a helyzet, hiszen a Hearts 23 találkozón 10-8-4-es mérleggel rendelkezik, mellyel a harmadik pozícióban tetszeleg. Idegenben is jól muzsikál a gárda (4-5-3), így van miért bizakodnia a bordómezeseknek. A győzelmükre mégsem mernénk fogadni, már csak a Ross County otthoni magabiztossága miatt sem, és van még egy adalék; a hazaiak 15 (!) meccs óta nem játszottak döntetlent a bajnokságban, egy ilyen rangadó pedig szerintünk méltó lehet a sorozat lezárására!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!