<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Ezt várjuk a csütörtöki olasz bajnokin

A három bajnoki forduló óta nyeretlen Lazio ezúttal a sereghajtó Verona ellen igyekszik megszerezni a 3 pontot, mi azonban inkább a gólokra hajtunk.
Olasz bajnokság
Lazio - Verona
Csütörtök, 20:45 óra

A Lazio szürke középcsapattá degradálódott: Pioli alakulata a 9. 33 egységgel, az EL-t érő 5. pozíciótól 10 pont a rómaiak lemaradása. Otthon, az Olimpicóban 6-3-3 a statisztikájuk, a formájuk pedig felettébb vegyes. Az elmúlt kilenc Serie A-s mérkőzésük közül csak egyet veszítettek el, de mindössze háromszor ünnepelhettek győzelmet. Bő egy hete a Napoli nyert nála, a hétvégén a Genoával játszottak 0-0-ás döntetlent. Ha ehhez hozzávesszük, hogy előtte Udinében sem esett gól a bajnokijukon, akkor ez immáron három ütközet találat nélkül... A keretben vannak sérültek, a védelemből Bisevas, Basta, Radu, a középpályáról Biglia, Onazi, Candreva, előlről pedig Kishna marad ki, ráadásul Parolo eltiltását tölti majd.

Luigi Del Nerivel sem táltosodott meg a veronai alakulat, de legalább már nem nyeretlenek a sárga-kékek. 15 egységükkel még így is csont utolsó, a már bennmaradó Samptól 9 egységre vannak leszakadva - óriási hajrá kellene Pazziniék részéről az élvonalbeli tagság meghosszabbításához. Idegenben is harmatosak Toniék, hat iksz mellett ötször kikaptak. Viszont legalább öt mérkőzés óta veretlenek - igaz, csak egyszer nyertek. A hétvégén az Interrel játszottak egy fordulatos bajnokit, amelynek a vége 3-3 lett. A sárga-kékek sem tudnak legjobb összeállításukban pályára lépni, ugyanis sérült Souprayen, Viviani, Siligardi és Rebic.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

12222VTöbb, mint 2.5 gól1.75

A Lazio nagyon régen nem rúgott gólt, ez a széria szinte biztosan megszakad ma este. A Hellasnak nincs más választása, győzelemre kell törnie, ugyanis egy pontokkal már nem sokra mennek Ionitáék. Nyílt, izgalmas ütközet kerekedhet ki a két együttes randevújából, amely gólokat is hoz majd. Hármat mindenképpen. Tippünk így: +2,5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!