<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Görög és Francia Kupa mellé darts

Pazar oddsokra leltünk a Görög és a Francia Kupában, a darts Premier League-ben pedig meglepetésre vadászunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

02916. PAOK - Panioniosz, 1. félidő X (2.15) - Görög Kupa, 18:30

A görög kupa negyeddöntőjének első felvonása 1–1-es döntetlennel zárult. A PAOK van tehát kényelmesebb helyzetben, otthon erős is (6-4-1), de a formája nem jó: négy bajnoki óta képtelen győzni, legutóbb mondjuk az Olympiacosnál tisztes vereséget szenvedtek a fekete-fehérek (1–0). A Panioniosz a bajnokságban két hellyel van csak elmaradva mai ellenfelétől, idegenben 4-1-5-ös statisztikát összehozva. Jellemzően kevés gólos mérkőzéseket játszik, húsz bajnokin 22–18 a gólkülönbsége. Az első találkozón már az első negyvenöt percben kialakult a végeredmény. Ma sem várható nagy egymásnak rontás, a szünetig jó eséllyel nem dől el semmi.

36592. R. van Barneveld - P. Wright, 1 (2.50) - darts Premier League, 20:45

Csütörtökön este Newcastleben randevúzik a darts világ krémje, hiszen a Premier League 2. fordulóját tartják a városban. Az este mérkőzései közül nagy rangadónak ígérkezik a Peter Wright – Raymond van Barneveld derbi, hiszen mindkét klasszis remek formában, és első fordulós győzelemmel a háta mögött készülhet a mérkőzésre. Az extravagáns skót Michael Smith felett aratott könnyed győzelmet a nyitányon, Barney pedig a legendás Phil Taylort fektette két vállra, méghozzá játszi könnyedséggel. Wright egyébként az elmúlt időszakban folyamatosan ott van a legjobbka között, Barneveld viszont rapszodikusan telejsített, egészen a decemberi világbajnokságig, ahol szenzációs játékkal egészen az elődöntőig menetelt az újdonsült nagypapa, és azóta is szenzációs játéra képes. Éppen ezért bár a fogadóirodák „Snakebite”-ot, tartják esélyesebbnek, mi bízunk abban, hogy tovább folytatódik Barney remeklése!

03610. Trelissac - Marseille, 2 vagy 3 gól lesz (1.95) - Francia Kupa, 21:00

A Francia Kupa nyolcaddöntőjében nem áll megoldhatatlan feladat előtt a Marseille. A hazai együttes a negyedosztályban szerepel, de a kupában már kiejtette a Clermontot, a Muretainet és az első ligás Lille-t is! Utóbbit büntetőkkel - borítva alaposan a papírformát. A kékek életük lehetősége előtt állnak, korábban még nem jutottak be a legjobb nyolc közé Az ellenfelét nem kell bemutatni, a déliek az élvonalban most gyengélkednek, csak a középmezőnyben foglalnak helyet.

A rosszabb helyezés nagymértékben tudható be a rengeteg döntetlennek. A kupában eddig a Caen (büntetőkkel) és a Montpelliert ejtette ki Michel csapata. Cabelláék formája nem rossz, még ha a hétvégén ki is kaptak otthon a PSG-től. A meccset egyértelműen a Marseille nyeri, de nem lesz gólfesztivál. 2–3 találatnál megállnak a vendégek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!