<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 2 sportággal ötszörös zseton

Hangáék és a Real meccsére fogadunk a férfi kosárlabda Euroligában, emellett a darts Premier League-ből is hoztunk egy ötletet.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

16339. Himki Moszkva - Real Madrid, 167.5 pont felett (1.80) - férfi kosárlabda Euroliga, 18:00

Kiélezett találkozóra van kilátás Moszkvában, ahol az 50%-os mérleggel álló Real tesz látogatást. Félelmetes ez a moszkvai csapat, pláne saját közönsége előtt: mind a 4 meccsét behúzta otthon a gárda és csak a CSZKA tudta igazán megszorongatni. Nem túl jó előjel ez annak a Realnak, amely csak árnyéka az elmúlt évek madridi csapatának. Még csak a CSZKA-nál vendégeskedett az F-csoportban, ott viszont el is vérzett (81-95) viszonylag simán. A Real támadójátéka még mindig nagyon ütős, 80 felett átlagolnak ebben a csoportban, de a védelemmel valami nagyon nem passzol. Az ellenfelek ugyanis 80 felett átlagolnak ellenük, így pedig komoly a teher támadásban és ennek köszönhetően nem is tud kiegyensúlyozottan teljesíteni a csapat. A Himkinél támadásban Shved lesz ismét a kulcs, a palánk alatt pedig nagy csata várható Augustine és Ayon között. Az dönthet még ezen a meccsen, hogy a hazaiaknál Rice, míg a vendégeknél Rodriguez hogyan tudja kiszolgálni a társakat. A két együttes támadójátékát és védekezését elnézve szerintünk érdemesebb inkább a pontokra hajtani, a legalább 168 pontra reális esély mutatkozik.

10031. Laboral Kutxa - Brose Bamberg, 1, hendikep – 4,5 pont (1.60) – férfi kosárlabda Euroliga, 20:45

Elég jól tolják az utóbbi időben Hanga Ádámék: néhány hét leforgása alatt legyőzték a bivalyerős CSZKA Moszkvát, a Barcelonát, a Real Madridot, legutóbb pedig a spanyol bajnokságot vezető Valenciát. Minden sorozatot beleértve 8-2 a baszkföldi mutató a legutóbbi tíz fellépésen, és csütörtökön a Bamberg ellen is folytatódhat a nagyszerű sorozat.

A németek 3-3-as mutatóval állnak az Euroliga legjobb 16 csapata közt, idegenben azonban nem túlságosan acélosak, négy meccs közül hármat elveszítettek, az utóbbi két fellépésen mindkét moszkvai együttes alaposan elverte (17 és 21 pont). A Laboral és a Brose 2006-ban találkozott legutóbb, eddig négyszer csaptak össze, és mindig a spanyolok győztek. Otthon 18 és 20 ponttal…

36588. J. Wade - P. Taylor, 2 (1.75) - darts Premier League, 22:15

Ha azt mondjuk, hogy a Darts Premier League 2. fordulójában Phil Taylor és James Wade csatájában egy csalódott és egy magabiztosságtól duzzadó játékos lép a pódiumra, talán kevesen gondolnák, hogy a sportág koronázatlan királyára illesztjük az első, és a szemüveges, Machine becenévre hallgató Wade-re a második jelzőt, pedig ez a helyzet... Az első játéknapon ugyanis Wade szenzációs játékot bemutatva 7-4-re győzte le a világelső Michael van Gerwent, míg Taylor 7-2-re alulmaradt nagy riválisával, Raymond van Barnevelddel szemben. Hogy azért ne legyen felhőtlen a fiatalabbik angol öröme, azt azért elmondanánk, hogy Taylor alighanem örömmel száll ringbe Wade ellen, hiszen azon túl, hogy általában ő jön ki győztesen a párharcból, a legtöbb 9 nyilasát is éppen ma esti riválisa ellen szerezte... Arra azért nem fogadnánk, hogy az öreg Phil ma is produkál egy hibátlan leget, de Wadet nem tartjuk annyira összeszedettnek, hogy egy héten belül kétszer is megismételje azt a csodálatos játékot, amit a nagy MVG ellen sikerült, így bízunk a papírformában és Taylor sikerében!

 
 
  • 1stommi2016február11.15:01ÚjVálasz

    MA: Himki Moszkva, Fenerbache, Laboral kutxa, (kosár)+ Meshkov Brest (kézi) tippjeim!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!